Dj Rob & MC Joe boeken?

Dj-Rob-en-MC-Joe-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Rob & MC Joe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Rob & MC Joe

Parkzicht, de wereldberoemde Rotterdamse Club, was de beginfase van deze pionier. Naarmate het succes en de populariteit van de club groeide, namen ook de boekingen voor deze pionier op andere locaties toe. Tevens werd hij ook geïnspireerd door de Belgen waardoor hij resident-dj werd bij Club X. Nu is Club X gevestigd in Tilburg Holland waar zij, DJ Rob & MC Joe, de residents zijn. Tussen die jaren trad DJ Rob samen op met zijn MC, MC Joe op tijdens alle denkbare raves en feesten over de hele wereld en samen vormen ze een onverslaanbare combinatie.

Boekingen Dj Rob & MC Joe

DJ Rob was een van de eerste DJ’s met een drumcomputer met 12 ”vinylmixing. Op dat moment tijdens een van de vele live optredens werd het legendarische nummer “The Beat Is Flown” geboren. Tegenwoordig gezien als een grote klassieker vanaf de beginfase van de housemuziek. DJ Rob Samen met MC Joe, blijft voor menig publiek optreden met “early rave / oldschool klassiekers gecombineerd met HardStyle Music”. Rob is de afgelopen jaren druk bezig geweest met veel producties zoals hardcore, HardStyle en Dance releases. Hij is momenteel bezig in zijn eigen studio, The Noculan Studio’s ”, waar hij met Brad en zijn TEAM doorgaat met het uitbrengen van vele diverse hits.

Kom in de stemming

Dj Rob & MC Joe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Rob & MC Joe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Rob & MC Joe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Rob & MC Joe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Rob & MC Joe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Rob & MC Joe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Rob & MC Joe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Rob & MC Joe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!