Swanky Tunes boeken?

Swanky-Tunes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Swanky Tunes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Swanky Tunes

Van alle opwindende nieuwe house-sounds die tegenwoordig uit het Oosten komen, behoort Swanky Tunes tot de meest opmerkelijke. De groep werd in 1998 opgericht en experimenteerde met verschillende elektronische stijlen om hun eigen geluid na te jagen. In het begin waren er technoklanken vermengd met vintage synthesizers. Toen ging de groep over op een duidelijk door big beat beïnvloed geluid.

Best Musical Group

Tegenwoordig vinden de hints van de techno, electro-80’s en de hedendaagse progressieve house-bewegingen allemaal hun weg naar de mix. Swanky Tunes werden in 2006 en 2007 uitgeroepen tot ‘Best Musical Group’ bij de Russian Dance Music Awards en staan momenteel op de 14e plaats in de Top 100 DJ’s van Rusland. Internationaal zijn hun tracks en remixen uitgegeven op Mixmash, Spinnin ‘Records, Refune, Size Records en Cr2 Records.

Boekingen Swanky Tunes

De laatste releases van Swanky Tunes werden sterk ondersteund door: Tiesto, David Guetta, Sandern Van Doorn, Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso), Laidback Luke en Dirty South. Op basis van dit succes in het verleden, doen geruchten de ronde dat Swanky Tunes binnenkort bovenaan de hitlijsten van de danceclub zal verschijnen.

Kom in de stemming

Swanky Tunes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Swanky Tunes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Swanky Tunes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Swanky Tunes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Swanky Tunes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Swanky Tunes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Swanky Tunes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Swanky Tunes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!