Armin van Buuren boeken?

Armin van Buuren boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Armin van Buuren boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Armin van Buuren

Armin van Buuren (Leiden, 25 december 1976) is een Nederlandse dj en producer. Hij wordt gezien als een van de prominente dj’s van dit moment en is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Armin van Buuren groeide op in Koudekerk aan den Rijn en bracht zijn middelbareschooltijd door aan het Stedelijk Gymnasium in Leiden. Van Buurens fascinatie voor muziek ontwikkelde zich al in een vroeg stadium van zijn leven. Dit had vooral te maken met zijn vader, die een fervent muziekkenner was en naar vele verschillende muziekstijlen luisterde. Behalve zijn fascinatie voor muziek ontwikkelde Van Buuren ook interesse in technologie en computers. Toen hij veertien jaar oud was, begon hij voor het eerst muziek te maken. Gedurende zijn jeugd kon men Van Buuren op de fiets altijd aantreffen met een koptelefoon op, luisterend naar Jean Michel Jarre en Ben Liebrand-minimixes.

Eerste baantje in discotheek ‘Nexus

Hij zond zelfs een demo van zijn productie naar zijn idool Liebrand, die zeer enthousiast was over de jonge Van Buuren. Mede hierdoor leerde Liebrand Van Buuren hoe een muziekstuk te produceren en te mixen. Van Buurens passie voor mixen bleef groeien. Zijn eerste baantje als dj had hij in de discotheek ‘Nexus’, in het derde jaar van zijn rechtenstudie in Leiden. Ondertussen werd zijn slaapkamerstudio verplaatst naar een echte studio. De eerste tracks die hij in deze studio maakte waren Touch Me en Communication. Van Buuren heeft ooit in deze tijd verklaard dat men geen gevangene moet zijn van zijn eigen stijl en dat men zich constant moest verbeteren. Van Buuren wist tegelijkertijd af te studeren in de rechten.

Boekingen Armin van Buuren

Zijn single Rush Hour kreeg relatief veel bekendheid doordat het het themanummer was van het Europees kampioenschap voetbal onder de 21. Daarvoor was het eind 2006 de “anthem” van Van Buurens eigen solofeest Armin Only. In 2007 wist Van Buuren bij de verkiezingen van ’s werelds beste 100 dj’s, volgens het toonaangevende Britse blad DJ Magazine, de eerste plaats over te nemen van de Duitse dj Paul van Dyk. Er waren vanuit 220 landen meer dan 345.000 stemmen uitgebracht, een recordaantal. Een jaar eerder stond van Buuren nog op de 2e plaats. Op 12 januari 2008 won Van Buuren de Popprijs 2007. Dat werd bekendgemaakt tijdens het festival Noorderslag in Groningen. Van Buuren kon zelf niet bij de uitreiking zijn, omdat hij op dat moment toerde door Latijns-Amerika. Zijn broer, gitarist Eller van Buuren (lid van de Haagse urban-crossover-metalband Bagga Bownz), was daarom aanwezig om de Popprijs op te halen.

Kom in de stemming

Armin van Buuren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Armin van Buuren te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Armin van Buuren wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Armin van Buuren viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Armin van Buuren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Armin van Buuren boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Armin van Buuren kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Armin van Buuren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!