Sander van Doorn boeken?

Sander-van-Doorn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sander van Doorn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sander van Doorn

Sander van Doorn is geboren op 28 februari 1979, begon zijn passie voor muziek al op een jonge leeftijd. Op de leeftijd van 16 jaar ontdekte Sam de echte kick van muziek maken toen hij voor de eerste keer een paar platen draaide op 2 heel slechte draaitafels. Deze nieuwe hobby werd op zijn zeventiende uitgebreid met produceren toen hij begon te experimenteren met een drumcomputer. Dit resulteerde enkele jaren later in zijn eerste release, snel daarna opgevolgd door 2 nieuwe releases. Hier was hij echter nog niet helemaal tevreden over. Sam begon zich puur te focussen op hoe hij zijn producties sterker en beter kon laten klinken. Geinspireerd door techno, trance en progressive werkte hij toe naar zijn eigen herkenbare sound en stijl. Dynamisch, drive en climax zijn de kenmerken van de nieuwe Sam Sharp sound. Zijn enorme gedrevenheid en passie resulteerde in een samenwerking met het bekende dancelabel Spinnin’ Records.

Boekingen Sander van Doorn

Hij heeft onder diverse namen succesvolle producties uitgebracht, die door alle top-djs uit de hele wereld grijsgedraaid worden. Het begon met zijn remixen van Ron van den Beuken’s “Timeless”, E-Craigs “The Beat goes on” en Randy Katana’s “One Solid Wave”. Kort daarna kwam zijn eerste release “Twister”. Hij bracht hierna diverse danceklappers uit onder namen als Sander van Doorn, Sandler en natuurlijk Sam Sharp.

Kom in de stemming

Sander van Doorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sander van Doorn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sander van Doorn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sander van Doorn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sander van Doorn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sander van Doorn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sander van Doorn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sander van Doorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!