Armand van Helden boeken?

Armand-van-helden-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Armand van Helden boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Armand van Helden

Armand van Helden is de held van de smerigste beats ever! Hij wordt vergeleken met DJ Sneak, Todd Terry en Ian Pooley. Toch heeft Armand van Helden meer in zijn mars gehad dan zijn voorbeelden. Hij scoorde onder andere hits met “‘My, My, My’, ‘You don’t know me’ en ‘The Funk Phenomenon’. Onder een heleboel verschillende namen brengt hij zijn producties uit. Hij neemt regelmatig nummers van andere artiesten onder handen (zoals Janet Jackson, The Rolling Stones, Apollo 440, Vanessa Williams, Deep Forrest en Ace of Base) en maakt daar remixen van.
Biografie

Wereldwijde doorbraak met ‘The Witch Doctor’.

DJ/producer Armand van Helden is geboren in Boston. Omdat zijn vader bij de U.S. Air Force was, reist hij al als kind rond de wereld en brengt hij veel tijd door in Nederland, Turkije en Italië. Op zijn 13e koopt hij een drumcomputer en na met cassettebandjes voor vrienden nummers te hebben gemixt, begint hij op vijftienjarige leeftijd aan een serieuze carrière als DJ. Na zijn rechtenstudie in 1991 te hebben afgerond, werkt Armand overdag als advocaat en ’s nachts mixt hij in verschillende clubs in New York. In 1997 brengt Armand zijn eerste cd uit met als naam “Armand van Helden’s Sampleslaya”. Zijn wereldwijde doorbraak volgt met ‘The Witch Doctor’. Midden jaren ’90 groeit zijn populariteit sterk en hij richt met wat geestverwanten The Mongoloids op.

The Funk Phenomena

Zijn eigen producties als ‘The Funk Phenomena’ en ‘Physic Bounty Killaz’ zijn clubkrakers. In 1996 maakt hij ook 3 remixes die vrij veel invloed hebben op het housegenre. ‘Professional Widow’ van Tori Amos is daarvan de succesvolste. De snelle harde basslines en aparte geluidjes zorgen voor het speedgarage genre dat de twee jaar daarna een hype is. Armand zelf pikt er weinig van mee en maakt zijn eigen grote hit met ‘You Don’t Know Me’.

Boekingen Armand van Helden

Na 2001 doet Armand het tijdelijk rustiger aan, maar eind 2004 is hij ineens terug met ‘My My My’ wat een grote hit is en vooruitloopt op het album Nympho.

Kom in de stemming

Armand van Helden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Armand van Helden te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Armand van Helden wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Armand van Helden viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Armand van Helden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Armand van Helden boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Armand van Helden kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Armand van Helden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!