Funkerman boeken?

Funkerman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Funkerman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Funkerman

Met zijn 30 jaar als DJ, producer en platenbaas weigert Funkerman (Ardie van Beek, 1975) zich tot de ‘oude garde’ te rekenen. Toch zijn de wapenfeiten niet uit te vlakken: meerdere hitlijst noteringen, bovenaan de clubcharts met singles als ‘Rule the Night’ en ‘The One’, uitverkochte venues in binnen- en buitenland, de voltreffer ‘Speed Up’ op zijn eigen label Flamingo Recordings (opgericht in 2004) en de succesvolle samenwerkingen die hieruit voortvloeiden. Al jaren trekt Funkerman onverstoord de wereld over.

Tijdloze house grooves

Nu is daar de opvallende single ‘One Nature’. Een samenwerking met Zuid-Afrikaanse artiest Yoav. “Ik werk al 10 jaar samen met Yoav, maar we hebben elkaar nog nooit in levende lijve ontmoet. We kunnen uren online samen sparren en muziek maken, echt prachtig hoe een klik tussen twee zielen ook digitaal tot een hoger niveau kan komen.” Funkerman geniet het respect van de housescene door zijn tijdloze house grooves. Een belangrijk element dat in ‘One Nature’ duidelijk tot uiting komt. In deze track komen plezier en diepgang samen. De onderkant, de grooves, en de bovenkant, de melodieën. “Dit is een echte Funkerman-track, alles zit erin.”

Roots in de hiphop

Ondanks dat house de levensader in de loopbaan van Funkerman is, liggen zijn roots in de hiphop. Hiphop welke werd uitgebracht eind jaren tachtig, begin jaren negentig brachten de muzikaliteit in hem naar boven. De hiphop zorgde ook voor zijn eerste stap naar de draaitafel, maar het was house dat Funkerman volledig tot zichzelf bracht. Zoals andere grootheden uit Breda was club Spock de bakermat van de triomfen die zouden volgen.

Eigen kijk op de snelle wereld

De magie van het draaien, de onvoorspelbaarheid van een gig of het moment dat een track in de studio precies in elkaar valt, dát voert voor Funkerman de boventoon. “Niet de hitjes.” Noem hem tegendraads. Of eigenzinnig. Maar Funkerman heeft zijn eigen kijk op de snelle wereld waarin hij beweegt. Essentieel voor zijn bestaan als creatieveling: “Ik draai al een tijd mee, maar de échte kunst bestaat uit het mee blijven draaien.” En daar is een authentieke standvastigheid voor nodig. Weten wat je kan en dat blijven ontdekken.

Voelsprieten

Dat ontdekken is een van die zaken die het DJ zijn zo speciaal maken voor hem. Geen optreden is hetzelfde. Geen enkel publiek is hetzelfde. En daar draait het om. Die ongrijpbare connectie met zijn bezoekers, hij heeft er voelsprieten voor. Zo pikt hij feilloos op wat een zaal nodig heeft; wat een menigte naar een hoger level kan tillen. Het gevoel staat centraal in het verhaal van Funkerman. Het gevoel van hem en van zijn publiek. Hij weet dat meevaren op de laatste trends en hits een makkelijk recept is voor een geslaagd optreden, maar eist meer van zichzelf. “Ik ben nu op een leeftijd waarop ik enkel doe waar ik zelf in geloof en waar ik mij mee kan identificeren. En dat is zelden de keuze voor een makkelijk recept. Het in vervoering brengen van zijn publiek, zorgvuldig opgebouwd, gevoelsmatige keuzes… wanneer dat werkt, voelt het als winnen. Daar kan geen hitlijst notering tegenop.”

Boekingen Funkerman

Zo staat Funkerman erin. DJ zijn is meedoen aan een wedstrijd. De spelregels zijn bepaald en die moet je respecteren, maar die bewegingsruimte tussen de regels claimt hij met veel genoegen. Wars van de gebaande wegen, maar alles met passie. Daar valt of staat zijn bestaan mee. Zonder het brandende vuurtje valt alles weg. Muzikale keuzes maakt hij op basis van intuïtie en wat zijn hart hem ingeeft. “Plezier maken, mooie dingen laten horen en anderen een goed gevoel geven. Dat zijn de drijfveren. De rest is bijzaak.”

Kom in de stemming

Funkerman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Funkerman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Funkerman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Funkerman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Funkerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Funkerman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Funkerman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Funkerman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!