Charmes boeken?

charmes boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Charmes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Charmes

opwindende, nieuwe groovy bass house-geluid van Charmes blijft serieuze golven maken in de wereldwijde muziekindustrie en heeft zijn stempel gedrukt op de wereldwijde house-scene, met een aantal producties die in de studio worden gekookt en een tourschema dat opwarmt langs verschillende internationale hotspots.

Hij bekleedt al een cruciale plek in het Nederlandse dance circuit en maakt zich klaar om zijn wereldwijde ambities waar te maken. Met een liefde en passie voor dj’en weerklinken in zijn lessen als gecertificeerd trainer bij Pioneer DJ, betekende zijn status als Pioneer Ambassador het delen van zijn unieke vaardigheden achter de decks met nieuw, opkomend talent.

Je kunt deze veelzijdige dj/producer uit Amsterdam op elk moment achter elke draaitafel plaatsen en hij laat zien waar house muziek over gaat. Met recente releases zoals ‘These Sounds’ op Tiësto’s label Musical Freedom en ondersteuning van artiesten als Diplo, Martin Garrix, David Guetta en Calvin Harris, evenals Paint It Black (een ongelooflijke cover, die persoonlijk werd goedgekeurd door de Rolling Stones) het beveiligen van toneelstukken van Afrojack, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en nog veel meer! De status van kunstenaars die hun steun betuigen, heeft zijn relevantie als vooruitstrevende kunstenaar bewezen. Volgens een interview in Billboard werd Charmes bestempeld als een ruimdenkende artiest die het nieuwe grote ding in housemuziek presenteerde door de legendarische Tiësto!

Boekingen Charmes

Zijn geschiedenis van andere releases omvat een reeks van enkele van ’s werelds elite imprents zoals Spinnin Records, STMPD Records, Musical Freedom, Armada Music, Sony Music, Univeral en zijn eigen label In Control Recordings.

Door de jaren heen heeft hij indrukwekkende steun van collega’s in de industrie en het woord van zijn uitvoeringen heeft zich verspreid naar een scala aan bekende locaties en festivals. Met een arsenaal aan tourdata, waaronder bezoeken aan Hï (Ibiza), Ushuaïa (Ibiza), Tomorrowland (België), HolyShip (VS), Temple (San Francisco), Mysteryland (Holland), Dansvallei (Nederland) en een speciale back 2 back set met de legende, Tiësto, zelf op het LIV in Miami, zijn indrukwekkende tour pedigree bleef door de jaren heen nieuwe hoogten bereiken en hij kreeg zelfs een persoonlijke uitnodiging van Martin Garrix voor de opening van het seizoen inUshuaïa op Ibiza.

De verzamelde kennis en vaardigheden die hij heeft en zijn leven en ademhaling voor housemuziek, hebben dit nieuwe groovy house geluid gevormd, dat de komende jaren de wereldwijde dansvloeren zal aanvallen.

Charmes in control!

Kom in de stemming

Charmes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Charmes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Charmes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Charmes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Charmes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Charmes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Charmes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Charmes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!