Martin Garrix boeken?

Martin-Garrix-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Martin Garrix boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martin Garrix

De nieuwe golf van nieuw EDTA-talent op de middelbare school wordt geleid door slechts een handvol pioniers. Martin Garrix mag zeker tot een van hen gerekend worden. Momenteel is hij 16 jaar oud en wordt hij erkend als een van de meest getalenteerde jongens die er zijn. Hij heeft net zijn eerste platendeal binnengehaald en is al in de studio gespot met Sidney Samson en dat andere Nederlandse megatalent Julian Jordan.

Beatport Hitlijsten

Zijn eerste officiële release ‘Keygen’ kreeg geweldige support en stond hoog in de Beatport-hitlijsten. Zijn remix van Roy Gates ” Midnight Sun ‘vliegt op dit moment door Beatport’s Progressive House chart.

Boekingen Martin Garrix

Op de DJ-afdeling is Martin ook behoorlijk druk. Hij heeft optredens gehad op Mysteryland en was de jongste DJ ooit die ’s werelds grootste nachtclub Privilege op Ibiza draaide. Hij is een vaste gast op LMFAO’s ‘Dont Let Daddy Know’-feesten en Redfoo’s’ Sorry For Party Rocking’-clubavonden, waar hij de booth deelde met Sidney Samson, Eva Simmons, Diplo en nog veel meer. Zijn aanstaande samenwerking met Julian Jordan ‘BFAM’ gonst momenteel overal op het net en staat gepland voor release op 12 november. Martin Garrix is goed op weg om hot EDM-eigendom te worden, dus houd je ogen en oren open!

Kom in de stemming

Martin Garrix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martin Garrix te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martin Garrix wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Martin Garrix viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Martin Garrix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martin Garrix boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Martin Garrix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Martin Garrix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!