Helmut Lotti boeken?

helmut lotti boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Helmut Lotti boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Helmut Lotti

Tien jaar na ‘Time To Swing’ legt Helmut Lotti zich in zijn nieuwe album ‘Soul Classic In Symphony’ toe op een van de meest fascinerende en opwindendste hoofdstukken van de muziekgeschiedenis, de klassieke soul-muziek. Daarmee zet de Belgische superster de reeks conceptalbums voort, waarmee hij met ‘Helmut Lotti goes Classic’ in 1995 begon. Het album dat behalve de pre-release single ‘My Girl’ ook verschillende grote soul klassiekers bevat van ‘Wonderful World’, ‘Easy’ tot ‘So You Win Again’ wat samen met het Golden Symphonic Orchestra werd opgenomen en is verschenen op 28 september 2018. Een spannende muzikale terugblik op het soul-tijdperk.

Uitstekende smaak

‘My Girl’ behoort tot de grootste klassiekers van het Motown-label en bezorgde de Temptations met leadzanger David Ruffin in 1965 hun eerste nummer-1 hit in de US Billboard Charts. Die song werd geschreven door miracles-legende Smokey Robinson en Ronnie White. Met zijn singlekeuze (en zijn albumtracklijst) bewijst Lotti zijn uitstekende smaak op soul-gebied en zijn talent voor melodieuze en romantische muziek.

Het afgelopen jaar vierde de achtenveertigjarige zanger en songwriter zijn terugkeer op de internationale podia en de internationale charts met ‘The Comeback Album’. Het album, de Comeback-concerten en de Comeback-tour openden de weg voor het volgende hoofdstuk in zijn unieke carrière en schenken ons met ‘Soul Classics Symphony’ de beste Helmut Lotti aller tijden.

Boekingen Helmut Lotti

‘Soul Classics In Symphony’ van Helmut Lotti is verschenen op 28 september 2018 als CD, download en stream. Tegelijkertijd start Helmut Lotti en zijn orkest met de gelijknamige tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Kom in de stemming

Helmut Lotti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Helmut Lotti te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Helmut Lotti wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Helmut Lotti viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Helmut Lotti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Helmut Lotti boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Helmut Lotti kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Helmut Lotti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!