Jo Vally boeken?

jo vally boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Jo Vally boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jo Vally

Jo Vally bleef meedraaien aan de top van de Vlaamse showbizz en groeide de afgelopen 20 jaar uit tot één van de vaste waarden in de Vlaamse muziekbusiness. Na het succes van het gouden album ‘Jo Vally zingt Franse Klassiekers’ zoekt hij voor zijn nieuwste album meer Zuiderse oorden op. ‘Jo Vally Zingt Zuiderse Klassiekers’ herbergt enkele pareltjes als ‘La Cancion De La Paz’, ‘Kom Eens Dicht Bij Mij’, ‘Gloria’, ‘Ma-ma Ik Mis Je’ en ‘Carly’.

Jo Vally zingt country

Het is een zeer gevarieerd album met zomerse muziek, veel ambiance maar ook plaats voor emotie en dat is de sterkte van dit album. Jo Vally droomde al jaren om een album te maken met countrymuziek maar dacht dat Vlaanderen er nog niet klaar voor was. Mede dankzij het monstersucces van de film en de soundtrack ‘The Broken Circle Breakdown’ vond Jo Vally het een ideaal moment om een album in dit genre te lanceren. Op deze cd staat ook een duet met Judith Hilde-brandt (actrice in de Duitse soap Sturm der Liebe). ‘Jo Vally zingt country’ was een schot in de roos met een concerttour langs verschillende Vlaamse culturele centra.

Boekingen Jo Vally

Een vervolg op deze ‘Jo Vally zingt country’ bleef dan ook niet uit. Op 13 februari 2015 bracht Jo zijn nieuw album ‘Op het lijf geschreven’ uit. Met dit album zweert Jo Vally covers af en gaat hij voor eigen materiaal. Het is een album met 12 nummers om bij te likkebaarden waarbij Jo Vally de luisteraar/muziekliefhebber inkijk gunt in zijn eigen leven. Dit pareltje mag je dus gerust een gezongen biografie noemen waarop je eveneens de singles ‘Een plek voor jou vannacht’ en ‘Dag, vrouw van mij’ terug vindt. Volgens Jo is dat laatste het mooiste nummer dat hij ooit uitbracht. ‘Op het lijf geschreven’ van Jo Vally mag bestempeld worden als persoonlijk en intiem werk en gebracht op een manier waarop je Jo Vally nog nooit eerder hoorde.

Kom in de stemming

Jo Vally boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jo Vally te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jo Vally wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jo Vally viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jo Vally online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jo Vally boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jo Vally kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jo Vally boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!