KAAZE boeken?

kaaze boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

KAAZE boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie KAAZE

KAAZE groeide op in een muzikale familie die hem blootstelde aan uiteenlopende invloeden als Queen, Daft Punk, Whitesnake en Earth, Wind & Fire. KAAZE begon op 4-jarige leeftijd piano en drums te spelen, terwijl hij een oor ontwikkelde dat hem uiteindelijk een gevestigde artiest zou maken. KAAZE hoorde zijn eerste house-track op 16-jarige leeftijd en haastte zich snel daarna om zijn eerste DJ-rig te kopen. Hij speelde zijn eerste optreden een jaar later, omdat hij zo jong was dat zijn moeder hem moest begeleiden naar de show.

Terwijl hij zijn vaardigheden achter de decks aanscherpte, zorgde zijn multi-instrumentalistische achtergrond ervoor dat hij in de productie ging, waar hij elke dag talloze uren in Logic begon te loggen. KAAZE’s standvastige studio-ethiek en oor voor melodische elegantie hielpen bij het ontstaan van een specifieke bootleg die de aandacht trok van Hardwell die alles voor hem veranderde in de tijdsspanne van een seizoen.

Boekingen KAAZE

De Zweedse producer begon dagelijks demo’s naar zijn nieuwe muzikale mentor te sturen, waarmee hij een melodieus progressief geluid versterkte dat put uit zijn jaren 80 disco en glam rock roots. KAAZE maakte zijn solodebuut op Revealed Recordings met de release van ‘Tell Me’, een nummer dat de Top 2 bereikte op Beatport. In 2017 kreeg KAAZE een enorme start met nummers als “Triplet”, dat is uitgeroepen tot “The Miami ID of the year”, tot zijn spraakmakende samenwerking met Hardwell, “We Are Legends”, die KAAZE op de rand bracht van een ontsnappingsjaar! Om nog maar te zwijgen van zijn eigen EP-collecties “ShowKAAZE” inclusief festivalhymnes als “End Of The World” en “Freedom”.

Kom in de stemming

KAAZE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om KAAZE te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u KAAZE wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met KAAZE viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u KAAZE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

KAAZE boeken

Dus bent u benieuwd hoe u KAAZE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

KAAZE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!