Matthias Lens boeken?

matthias lens boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Matthias Lens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Matthias Lens

Matthias is amper 5, nog te jong voor het officiële muziekonderwijs, wanneer hij zijn eerste privé-lessen accordeon krijgt van Jos Eyckens. Ludo Mariën begeleidt hem vervolgens door de stedelijke muziekacademie van Turnhout en Mol. Wanneer hij 16 wordt, is het hem menens. Matthias kiest voor De Kunsthumaniora Antwerpen ter voorbereiding op het conservatorium. In 2005 behaalt hij een eerste prijs accordeon op de Axions Classics wedstrijd, en belangrijker nog, een toelating tot het Koninklijk Vlaams Conservatorium in Antwerpen.

Verslaafd aan het accordeon

Het is weinigen gegeven om een haast vergeten instrument, quasi in z’n eentje nieuw leven in te blazen. Maar het stond in de sterren geschreven: geboren op 25 februari 1986 is de kempenaar Matthias Lens inmiddels al 28 jaar onafgebroken verslaafd aan het accordeon.

Matthias toont in die studiejaren flink wat ambitie. In de lente van 2006 werkte hij al mee aan Mooz, een theaterproductie in het Concertgebouw van Brugge. Vanaf diezelfde zomer toert Matthias met Guido’s Orchestra. In het najaar van 2007 neemt hij met dit klassiek poporkest een eerste dvd en televisiespecial op. Amper een jaar later heeft hij een indrukwekkende lijst landen en sterren op zijn cv staan.

The Sunsets

Die gastenlijst wordt mettertijd imposanter, maar zijn belangrijkste samenwerking in de jaren 2009 en 2010 is die met Annelies Winten, met wie hij The Sunsets vormt. Een accordeonduo met méér dan 90.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum en opvolger Fiësta. Begin 2011 beslist Matthias zijn eigen gang te gaan. Twee jaar later is het zover: zijn eerste solo-cd is een feit.

Boekingen Matthias Lens

Inmiddels maakte hij 4 succesvolle soloalbums die een top 10 notering haalden in de Ultra top 50 voor best verkochte albums. Naast zijn solocarrière waagt Matthias zich nu, samen met Yves Segers aan een nieuw avontuur met ‘Die Schnappers’. Ze namen een album op met 13 populaire après-ski-/ambiancehits. Deze werden in een modern kleedje gestoken en voorzien van gepaste teksten. Het resultaat ervan ligt vanaf september 2019 in de winkelrekken.

Kortom Matthias Lens is niet meer weg te denken in de Vlaamse muziekwereld.

Kom in de stemming

Matthias Lens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Matthias Lens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Matthias Lens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Matthias Lens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Matthias Lens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Matthias Lens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Matthias Lens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Matthias Lens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!