Orkest op Stelten – Big Boys boeken?

orkest op stelten big boys boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Orkest op Stelten - Big Boys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Orkest op Stelten – Big Boys

Orkest op Stelten is een voor Nederland uniek concept van twee bijzonder gedreven en ervaren muzikanten. De Big Boys hebben de stoute stelten ondergebonden om vanaf eenzame hoogte hun swingende muziek te laten klinken. Een soepele sax, een gedreven gitaar, een aanstekelijke accordeon en zonnige zang vormen de sound van de Big Boys.

Orkest op Stelten handig om te weten:

 • Het repertoire van de Big Boys strekt zich uit van Joe Cocker tot Rocco Granata en van Mary Hopkin tot James Brown. Pittige pop, kortom, in een bijzonder jasje;
 • De Boys zijn interactief, humoristisch en vanzelfsprekend uiterst muzikaal;
 • Zij voelen zich thuis op feestjes en festivals voor straattheater, maar ook in winkelcentra, op braderieën et cetera;
 • Het Orkest op Stelten is met hun lengte van ruim 2,50 meter een blikvanger waar u niet omheen kunt;
 • Normaal gesproken spelen de Big Boys plaatsgebonden, akoestisch of licht uitversterkt. Per set kan eventueel gewisseld worden van locatie.;
 • En denkt u: ik vind die muzikanten wel leuk, maar mijn plafond is te laag? De Big Boys spelen ook de sterren van de hemel als ze met beide voeten aan de grond staan!

Boekingen Orkest op Stelten – Big Boys

Muzikant op Stelten. Vanaf heden is naast het duo Orkest op Stelten nu ook de Muzikant op Stelten te boeken. Een solo optreden met accordeon. Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen. Diverse kostuums/thema’s beschikbaar, zoals de Fransoos, de Matroos, de Liedjeszanger, de Visser en de Hollandse Accordeonist.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Orkest op Stelten – Big Boys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Orkest op Stelten – Big Boys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Orkest op Stelten – Big Boys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Orkest op Stelten – Big Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Orkest op Stelten – Big Boys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!