Scott en Muriel boeken?

Scott-en-Muriel-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Meerdere boekingsmogelijkheden

Scott en Muriel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Scott en Muriel

Scott & Muriel zijn fulltime professionele entertainers. In 2000 waren zij de eerste comedy-act ooit, die het Wereldkampioenschap Goochelen won. Sindsdien traden zij op in 20 verschillende landen en wisten zij wereldwijd de mensen te verrassen en te vermaken. Hun indrukwekkende staat van dienst bevat optredens voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs Festival, en het Internationale Circus Festival van Monte Carlo, om er maar een paar te noemen…

Mogelijkheid 1: Scott & Muriel’s Night of Surprises!

Een avond vol verrassend entertainment voor uw feest of evenement. Dit is wat u en uw gasten zullen ervaren als u Scott & Muriel’s Night of Surprises boekt voor uw volgende evenement.

Zo begint het…

Vanaf het moment dat uw gasten aankomen is het duidelijk dat zij een bijzondere avond kunnen verwachten. Scott & Muriel creëerden een grappige act ter verwelkoming van uw gasten. Zij noemen het hun Entree Act waarmee de arriverende gasten worden ontvangen met een kleine verrassing en een groot, warm welkom.

Tijdens de avond…

Dichtbij en persoonlijk. Scott & Muriel zullen de mensen verrassen en vermaken met magic die niet alleen voor hun ogen maar ook in hun handen gebeurt. Kreten van verbazing zullen opstijgen uit alle hoeken van de ruimte als Scott & Muriel hun interactieve kleine shows bij u aan tafel uitvoeren.

En dan is het Showtime!

Scott & Muriel’s Two by Two Show is een doldwaze comedy die uw gasten het ene moment laat lachen en het volgende moment doet verbazen. Nooit eerder vertoonde illusies en hilarische komische situaties vormen de basis van deze tempovolle show.

Volledig self supporting show

Met een benodigde vloerruimte van slechts 3 bij 3 meter kan deze show worden binnengerold in bijna iedere locatie. De show is volledig ‘self supporting’ dus geen extra kosten voor u. Het kan ook even gemakkelijk worden binnen- als buitengereden. Overladen met publieksinteractie, verheft deze show zelfs een paar van uw gasten tot echte ‘Stars’. Tijdens de finale wordt één van uw nietsvermoedende gasten zelfs (zachtaardig) in tweeën gezaagd!

Grootste verrassing van de avond.

Maar de grootste verrassing moet dan nog komen: tijdens de show zijn Scott & Muriel er namelijk in geslaagd om ongemerkt de horloges te stelen van elk van hun vrijwilligers (en soms zelfs een portefeuille of twee!) Deze artikelen worden aan het eind van de show voor het oog van een uitzinnig rakend publiek teruggegeven aan de totaal verbijsterde eigenaren. Dit besluit een avond vol verrassingen die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Mogelijkheid 2: Scott & Muriel’s Two by Two Show!

Het kleinste illusie-theater ter wereld! Een man met gladgekamd haar duwt een grote zwarte kist de ruimte binnen. In een minuut klapt hij de kist uit tot een heus theater. Het is compleet met alles: een podium, gordijnen, muziek, lichten… Nu gekleed gaand in hoge hoed begint Scott zijn show. Maar als zijn ‘IKEA – Instant Assistant’ tot leven komt, blijkt wel dat hij de boel niet echt meer onder controle heeft. Moedig houdt hij vol, want the show must go on, maar de mooie Miss Muriel heeft een heel ander idee over hoe die show zou moeten zijn. Chaos volgt en voor je het weet wordt iemand uit het publiek in tweeën gezaagd!

Comedy-illusie-variety-show

Nooit eerder vertoonde illusies en visuele comedy gecombineerd met interactieve acts met het publiek zorgen voor vele hilarische momenten. En omdat er zoveel verschijnt uit de kist, is het Two by Two Show al een illusie op zich! Een comedy-illusie-variety-show van 10 tot 50 minuten op 3 x 3 meter vloerruimte. Geen podium nodig! Inclusief alle techniek. Cast: 2 met indien nodig 1 technicus.

Mogelijkheid 3: Scott & Muriel’s Grand Dellusions Show!

Hun grote illusie-show van 10 tot 50 minuten. Bij het Wereldkampioenschap Goochelen in 2000, won Scott & Muriel met deze act de hoogste onderscheiding in de magic-wereld… de FISM Grand Prix. Sindsdien hebben ze hun act voortdurend uitbreidend met meer originele illusies en comedy routines.

Slapstick, magix en nonstop Fun!

Scott, de enigszins onhandige, ietwat onvoorbereide goochelaar, wil een vrouw in tweeën zagen. Alle ingrediënten zijn daar … behalve de vrouw. Maakt niet uit, met een paspop gaat het ook! Maar dan een magisch moment: de paspop komt tot leven! Het is Miss Muriel, de lichtgewicht, blonde ‘babe’ die de fun-level nog een tandje hoger zet in deze moderne komische versie van een ouderwetse magic show. Samen racen ze van de ene visuele grap naar de volgende en nemen het publiek mee in een wervelwind van slapstick, magic en nonstop fun! Nodig is een geluidsset, basislicht en een podium van minimaal 8 x 6 meter. Cast: 3 plus 1 technicus.

”Totale deceptie! Geweldige act… erg, erg grappig!

”Totale deceptie! Geweldige act… erg, erg grappig! Doe-alsof-drama en suspense toegevoegd aan deze verrukkelijke act die een welverdiende staande ovatie ontving. Een diamant.” – Sue- Ann Webster, Magic Unlimited

“…Het opnemend tegen zeer sterke comedy- en variété-acts wonnen zij de Koblenze Gaukler Prijs met gemak!” – Dr. Andreas Michel “Zij braken de zaal af!”- John Moehring, Editor, MAGIC Magazine

Kom in de stemming

Scott en Muriel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Scott en Muriel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Scott en Muriel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Scott en Muriel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Scott en Muriel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Scott en Muriel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Scott en Muriel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Scott en Muriel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!