Robbie Rise boeken?

Robbie-Rise-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Robbie Rise boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robbie Rise

De levenslustige, gezellige en energieke Robbie Rise brengt een internationaal waardig geluid en vibe naar enkele van ’s werelds uitgebreide evenementen. Wat in 2008 begon als een leuk project, groeide uit tot een main-stage stem voor evenementen zoals 7th Sunday, Extrema Outdoor, Solar, Starbeach, Versuz, Miami Massive, DayDream Festival en tal van andere toonaangevende festivals en clubs. Door zijn stijl, opwinding en energie samen te voegen met verschillende DJ’s, wordt iedereen enthousiast! Deze gastheer / MC doet er alles aan om een onvergetelijke ervaring te creëren, waarbij de belangrijkste factoren allemaal te maken hebben met vieren en genieten van het leven. #KeepOnRising

Ontmoet Robbie Rise

De lyrische vaardigheden en energieke toon van Robbie Rise kunnen elk feest naar een ander niveau tillen. Benieuwd hoe hij het doet?Het begon allemaal in 2008 op een feestje in Eindhoven. Hij beklom het podium bij een populaire club waar ‘La Fuente’ aan het dj’en was. Hij overtuigde de DJ dat hij in staat zou zijn om een nog meer euforische ervaring voor de bezoekers te creëren; en met succes. Robbie Rise kon eindelijk onthullen wat er altijd was geweest, maar hij had nooit de gelegenheid gehad om te laten zien; zijn uitbundige en boeiende podiumpresentatie. Vanaf dat moment kende hij zijn bestemming. Na deze spannende ervaring ging alles moeiteloos snel. Hij startte een nieuw House-concept (Housetrippers) en deed op het podium steeds meer ervaring op. Hij bleef zijn talent ontwikkelen om menigten op te peppen en was altijd vastbesloten om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Internationaal talent

De afgelopen jaren is Robbie Rise enorm gegroeid en heeft het een naam voor zichzelf gecreëerd. Een naam die het succes garandeert van elk evenement waarvoor hij werkt. Mensen kenden zijn naam, kwamen hem opzoeken en verspreidden zijn naam in de evenementenwereld, waardoor hij evolueerde tot een internationaal talent; het podium delen met jongens als Avicii, Felix da Housecat, Alesso, Roger Sanchez, Don Diablo, Quintino en Hardwell.

Boekingen Robbie Rise

Als wereldwijde party-activator is Robbie nog steeds continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij kent alle tips en trucs om de drukte op te pompen en te stimuleren, en gedijt om de perfecte gastheer te zijn voor elke locatie en elk evenement. Hij zal uw locatie ongetwijfeld elke keer in een gekke dansvloer veranderen.

Kom in de stemming

Robbie Rise boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robbie Rise te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robbie Rise wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robbie Rise viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robbie Rise online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robbie Rise boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robbie Rise kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robbie Rise boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!