StadiumX boeken?

stadiumx boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

StadiumX boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie StadiumX

Uit de levendige stad Boedapest vormen twee Hongaarse producers die de naam David en Sullivan hebben gekregen ‘StadiumX’. Eind 2013 was StadiumX het begin van de filosofie van Dave en Sully. Ze hadden allebei de indruk dat als ze een uniek, energiek geluid zouden creëren, terwijl ze productietechnieken uit meerdere genres zouden combineren en hun eigen geluidsontwerp zouden combineren, de resultaten er zouden zijn! Spelen op Tomorrowland, Ushuaïa, Sziget Festival, Pacha en Balaton Sound Festival om er maar een paar te noemen; de StadiumX jongens veroveren geleidelijk de grote festivals en locaties over de hele wereld.

Hun eerste single “Howl At The Moon”, werd uitgebracht door Nicky Romero’s Protocol Recordings en leidde ertoe dat StadiumX een platina plaat ontving! Sindsdien is hun carrière echt van de grond gekomen.

Boekingen StadiumX

Ze brachten een grote reeks originelen uit, zoals Harmony, Ghost, Rise (on Protocol), Wonderland (TurnItUp Muzik), So Much Love, Think of You (Spinnin’), The Fall, It’s Not Right, Do It Again (Hexagon), That’s Were The Days (BMG) en werken momenteel aan frisse en vernieuwende producties! Ze produceerden ook remixen voor David Guetta, Kygo, Robin Schulz, Lost Frequencies, Clean Bandit, Nervo, Nicky Romero en nog veel meer.

Dus blijf op de hoogte!

Kom in de stemming

StadiumX boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om StadiumX te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u StadiumX wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met StadiumX viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u StadiumX online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

StadiumX boeken

Dus bent u benieuwd hoe u StadiumX kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

StadiumX boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!