Thelma Houston boeken?

thelma houston boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Thelma Houston boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thelma Houston

Na tientallen jaren optreden blijft Thelma Houston haar lange en uitstekende carrière vieren en vertoont ze geen tekenen van vertraging!

In de loop van vele jaren hebben promotors Thelma gevraagd, wanneer gaat ze terugkeren naar haar Motown-roots?

Na lang nadenken heeft Thelma besloten dat de timing juist was om een ​​gloednieuwe bandshow te lanceren genaamd: “THELMA HOUSTON’s MOTOWN Experience”. De show bevat non-stop klassieke Motown-nummers (die we allemaal kennen en waar we van houden), samen met een eerbetoon aan Mevrouw Houston’s vriendin, de “Queen of Soul” Aretha Franklin!

Thelma werd gevraagd om deel te nemen aan een geweldige lijst met artiesten die de illustere carrière van wijlen Donna Summer eren, die Thelma kende. Thelma nam covers op van Donna’s klassieke liedjes: “Last Dance”, Could it Be Magic? “En” I Love You “. Thelma’s 23e album,” A Woman’s Touch “, werd onlangs uitgebracht via Shout Factory Records (gedistribueerd door Sony / BMG) en biedt haar rijke interpretaties van vele klassieke R & B- en pop-opnames die oorspronkelijk beroemd zijn gemaakt door mannelijke vocalisten als Luther Vandross, Rev. Al Green, Sting en Marvin Gaye.

Thelma, geboren in Mississippi, begon in de jaren 60 met het optreden in gospelmuziek met de Art Reynolds Singers. Ze tekende toen bij Capitol Records (thuisbasis van de Beatles, Nat King Cole en Nancy Wilson) in 1967 en had haar eerste hit genaamd “Baby Mine”. Al snel werd Thelma het hof gemaakt door verschillende platenlabels en tekende ze bij ABC / Dunhill, waar ze haar eerste soloalbum genaamd “Sunshower” opnam en uitbracht, geschreven, gearrangeerd en geproduceerd door de legendarische Jimmy Webb. Nadat dit veelgeprezen album was uitgebracht, besloot Thelma een aanbod van een van de grootste platenmaatschappijen rond Motown Records te accepteren.

Don’t Leave Me This Way

Met Motown Records behaalde Thelma de top van de pop-, r & b- en dance-hitlijsten met haar krachtige vertolking van ‘Don’t Leave Me This Way’. Die Gold Record-klassieker gaf Thelma de onderscheiding als de eerste vrouwelijke soloartiest bij Motown die de Grammy Award won voor ‘Best R&B Female Vocal Performance’.

Bekend als humanitaire hulp vanwege haar goede doelen en haar onvermoeibare inspanningen in de strijd tegen aids, heeft de stad West Hollywood in januari 29 januari uitgeroepen tot “Thelma Houston Day”. Ze heeft haar talenten geschonken aan tal van goede doelen, waaronder Devine Design voor Project Angel Food. , AIDS Project Los Angeles en het Minority AIDS Project, waaraan ze haar winst van $ 20.000 van het tv-programma Hit Me Baby schonk. Ze is ook erg actief in de Beverly Hills / Hollywood-tak van de NAACP.

Thelma heeft Rockefeller Center op zijn kop gezet in NBC’s The Today Show en de zomermuziekspecial “Hit Me Baby, One More Time”. Ze verblindde zich in Motown 45 van ABC en schitterde op ABC’s The Disco Ball. Samen met Aretha Franklin en Mary Wilson hief ze het dak op Love, Rhythm and Blues voor PBS. Thelma trad op met Phoebe Snow, Chaka Khan, Mavis Staples en CeCe Peniston als de “Sisters of Glory” in New York City in een spetterende voorstelling die een speciaal verzoek kreeg om op te treden in Het Vaticaan voor De Paus.

Turn Your World Around

De legendarische Nile Rogers riep Thelma op om zijn speciale gast te zijn voor een uitverkocht concert in de Hollywood Bowl en ze toerde met Cher tijdens haar Living Proof Concert Tour. Daarnaast was ze headliner bij Harrah’s in Las Vegas. Thelma is ook opgenomen in de Dance Music Hall of Fame in New York City en geëerd als een “Apollo Legend” op de gesyndiceerde populaire tv-show Showtime at the Apollo.

In april 2009 was Thelma vereerd om op te treden op de best beoordeelde televisieshow in de VS, Fox’s American Idol, waar ze het verscheurde voor een geschat publiek van meer dan 25 miljoen mensen. Kort daarna werd Thelma opgeroepen om de finale van de populaire zomershow NBC’s America’s Got Talent te openen voor een geschat tv-publiek van meer dan 18 miljoen mensen. Thelma treedt op tijdens vele nationale dinerrecepties voor de HRC (Human Rights Campaign) en was vereerd om op te treden in Denver toen Barack Obama de Democratische nominatie accepteerde. In januari 2009 werd Thelma vervolgens gevraagd om samen met haar vrienden, Cyndi Lauper en Melissa Etheridge, het officiële inauguratiediner voor president Barack Obama in Washington, D.C. in het Mayflower Hotel te leiden. HRC-president Joe Solmonese zegt: “Het wordt niet veel beter dan Thelma, omdat ze niets dan klasse toevoegt aan onze evenementen.”

Boekingen Thelma Houston

2020 ziet er goed uit toen ik met Morrissey samenwerkte aan “Bobby, Don’t You Think They Know.” ‘Het was interessant en leuk om in de studio te werken’, zei hij. “Ik vind het erg leuk om te spelen. Het prestatiegedeelte van mijn werk is wat ik het leukst vind. Als ik optreedt, doe ik graag allerlei soorten muziek en probeer ik dat in mijn show op te nemen. Voor mij, om een ​​soort van ding is altijd saai. Morrissey hoorde het nummer en een paar jaar later vroeg hij me om dit nummer op zijn album te doen. Het was heel gemakkelijk om met Morrissey in de studio te werken, “zei ze.

Begin 2020 verschijnt ook de danssingle “Turn Your World Around” (op Radikal Records) met Bimbo Jones. ‘Ik heb eerder met Lee Dagger van Bimbo Jones gewerkt. Hij heeft een aantal remixen voor me gedaan. Zo is het nummer tot stand gekomen. We hebben het nummer een paar jaar geleden geschreven en het was erg leuk.’ Het nummer werkte aan de Billboard Dance Charts en ging helemaal naar # 7.

Met optredens van Tokyo tot Las Vegas tot Londen en daarbuiten, blijft Thelma het publiek overeind houden met haar dynamische, energieke Motown-show. Deze Diva registreert jaarlijks meer dan 200 optredens en de singer / songwriter geniet van elk moment van haar succes. “Ik voel nog steeds een enorme opwinding over het optreden”, zegt de vrolijke zangeres. “Ik heb zoveel meer dingen die ik wil doen en ik heb GEEN plannen om binnenkort met pensioen te gaan.”

Kom in de stemming

Thelma Houston boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thelma Houston te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thelma Houston wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thelma Houston viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thelma Houston online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thelma Houston boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thelma Houston kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thelma Houston boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!