Wicked Jazz Sounds boeken?

wicked jazz sounds boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Optioneel muzikanten bij te boeken á €350,- per muzikant

Wicked Jazz Sounds boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Het succesvolle collectief onder leiding van ‘Godfather’ Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest, hebben vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam.

Wicked Jazz Sounds heeft onder andere landelijke bekendheid gekregen met het uitbrengen van al vier compilatiealbums. Dit jaar wordt echter het jaar van de muzikanten uit de Wicked Jazz Sounds familie en eigen geproduceerde beats. Inspiratie voor hun tracks halen ze uit nieuwe acts als Amy Winehouse maar ook uit oude helden als Herbie Hancock. Het resultaat varieert van superswingende funk, soul en hip hop tot aan broken-beat, house en zelfs drum&bass!

Boekingen Wicked Jazz Sounds

In de loop van 2008 zal het eerste artiestenalbum in de schappen liggen. Logisch gevolg: een wicked tour door heel Nederland met de te funky ‘Wicked Jazz Sounds Live Band’. Net als je dacht dat het niet swingender kon…
Met deze band zullen ze ongetwijfeld nog meer soul, funk, jazz, dance en pop zieltjes voor zich winnen.

Of het nu als dj-set is, op een besloten bedrijfsfeest of als live act in je club of op je festival: het motto ‘Where Jazz meets Dance’ viert hoogtijdagen!

Kom in de stemming

Wicked Jazz Sounds boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wicked Jazz Sounds te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wicked Jazz Sounds wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wicked Jazz Sounds viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wicked Jazz Sounds online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wicked Jazz Sounds boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wicked Jazz Sounds kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wicked Jazz Sounds boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!