Willy aus Kevelaer boeken?

willy aus kevelaer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Willy aus Kevelaer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Willy aus Kevelaer

Willi Girmes, geboren am 11.01.1956 in Kevelaer.

Reeds als klein kind trad Willi al op in het café van zijn ouders. Door het succes volgeden al snel optredens op carnavalszittingen en buurtfeesten. Naast reeds bestaande liedjes zong hij ook door hemzelf gecomponeerde werken en droeg hij ook eigen gedichten voor.

Op 11 januari 1980 formeerde hij zijn eigen band, “De Piger Tigerband”. Met deze band reisde hij vele jaren naar talrijke plaatsen langs “De Niederrhein”. Hij trad o.a. op met bekende groepen/entertainers zoals “Pur, Klaus Lage en Brings”. Vanaf 1990 werd hij naast zanger ook zelf een succesvol entertainer en programmaleider (o.a. samen met ‘Back Street Boys’)

Vanaf 2000 tot 2006 produceerde Willi Girmes zijn eerste Majorca-successen met Jürgen Blätz (KM Producties). Uit deze tijd dateren titels zoals ‘Wir fliegen nach Majorca’, ‘Sonne der Nacht’ en de Ëins-Live O-ten tophit ‘Männer aufwachen Party’.

Boekingen Willy aus Kevelaer

Vanaf 2007 werkt hij zeer succesvol samen met het duo van X-Freunde Sound Studio in Keulen, Mike Rötgens en Hartmut Wessling. Beter bekend van nummers als ‘Fiësta Mexicana’, ‘Ich will eind Kind von dir’ en ‘Komm mit ins Wunderland’.

Verder heeft Willi al sinds vele jaren heel veel succes in Nederland, met name in de grensstreek. Hij treedt hier veel op bij Schlagerparties, Oktoberfeesten, Wijnfeesten en Duitse avonden.

Kom in de stemming

Willy aus Kevelaer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willy aus Kevelaer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willy aus Kevelaer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Willy aus Kevelaer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Willy aus Kevelaer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willy aus Kevelaer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Willy aus Kevelaer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Willy aus Kevelaer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!