Brandi Russell boeken?

brandi russell boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

icon-notice

Opmerking

Winnaar POPSTARS (2008)

Brandi Russell boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Brandi Russell

Brandi Russell kwam een paar jaar geleden van de VS naar Nederland en won eind 2008 de talentenjacht Popstars. De energieke zangeres komt samen met twee andere finalisten terecht in de popgroep RED! en scoort direct een nummer-1 hit met de debuutsingle ‘Step Into The Light’.

Al ver voor het RED! avontuur is Brandi zowel voor als achter de schermen nadrukkelijk aanwezig in de showbizz. Sinds 1994 schitterde zij in diverse theaterproducties van o.a. Walt Disney en Universal Studio’s in Florida. Voor de productie ‘California Girls’ verbleef zij zelfs een lange tijd in Osaka (Japan). Het moge duidelijk zijn dat Brandi Russel bestempeld kan worden als Multitalent.

Boekingen Brandi Russell

Brandi wist de afgelopen maanden een team van professionals aan zich te binden om een nieuwe weg in te slaan: Brandi Russell solo. Samen met een nieuw management, boekingskantoor, platenmaatschappij en producersteam is Brandi er helemaal klaar voor.

‘Broken Doll’ is de eerste solosingle van het nieuwe album van Brandi, dat in het voorjaar zal uitkomen. Met ‘Broken Doll’ mikt Brandi Russell duidelijk op hitsucces en laat zij een volwassen, maar zeker een typisch Brandi geluid horen.

Kom in de stemming

Brandi Russell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brandi Russell te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brandi Russell wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brandi Russell viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brandi Russell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brandi Russell boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brandi Russell kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brandi Russell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!