Chris Bordet boeken?

Tafelgoochelaar-Chris-Bordet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Chris Bordet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chris Bordet

Goochelaar Christophe (Chris) Bordet wordt in Parijs geboren. Op zijn achtste krijgt hij een goocheldoos cadeau en al op zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk, als side-act van cabaretgroepen en bands. Bordet verhuist naar Zwitserland, waar o.a. te zien is in tv- en theateroptredens en een reeks Magic Dinnershows. Ook trekt hij een seizoen lang mee met een circus, werkt op cruiseschepen en vertoont zijn kunsten op festivals in heel Europa. Twee jaar geleden reisde Bordet de liefde achterna naar Nederland, waar het publiek intussen ook voor zijn charme gevallen is. Zo was hij de afgelopen tijd onder andere te zien in De Nationale Wetenschapsquiz (VPRO) en The Social Club (BNN).

Wat is dat, tafelgoochelen?

Tafelgoochelen wordt ook wel aangeduid met de term Walking Act. Voor deze vorm van entertainment is geen podium nodig. Het kan overal ingezet worden. De goochelaar loopt rond op de feestlocatie en verrast steeds kleine groepjes gasten tegelijk met een serie trucs. Door het interactieve karakter van deze vorm van goochelen zullen uw gasten het gevoel hebben werkelijk iets magisch meegemaakt te hebben.

Boekingen Chris Bordet

Een tafelgoochelaar is de perfecte keus voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een receptie, een gala, een bruiloft of een jubileum.

Kom in de stemming

Chris Bordet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chris Bordet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chris Bordet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chris Bordet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chris Bordet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chris Bordet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chris Bordet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chris Bordet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!