Enteny Magic boeken?

enteny magic boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Enteny Magic boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Enteny Magic

Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie. Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën. Gewapend met iPad, iPod & iPhone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/what’s app, i-Tunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd.

Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ i-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van YouTube films en zelfs het razend populaire spelletje zoals ‘Angry Birds’ blijven boeien.

Enteny en Mentalisme

Mentalisme is het uitgangspunt in de filosofie dat (de structuur van) het denken of de geest bepaalt wat de wekelijkheid is en dat de wereld alleen een werkelijkheid is voor en als ervaring van het bewustzijn. Ofwel Mentalisme is een discipline die zich bezig houdt met het mentale aspect van de mens. Experimenten met het publiek, die zich continu de vraag zullen stellen of wat zij zien en voelen een illusie of dat er werkelijk buitengewone vaardigheden in het spel zijn. Middelen zoals gedachtelezen, voorspellen, mathematische principes en manipulatie zullen aan bod komen.

Boekingen Enteny Magic

Zo zal er een nieuwe kijk op de Mona Lisa gevormd worden. Gedachten lezen door middel van psychologische inzichten (telepathie testen). Een demonstratie van toeval of keuze. Eén ding is zeker, na het zien en meemaken van dexe experimenten zult u zich kritisch afvragen; illusie of de werkelijkheid. Zowel een podium act als mobiel aan tafels. Bij een podium act dient een geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Ook is mentalisme zeer geschikt om bedrijfsprocessen of andere business events te ondersteunen. Maatwerk is in dit genre dan ook mogelijk!

Enteny Magic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Enteny Magic te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Enteny Magic wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Enteny Magic viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Enteny Magic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Enteny Magic boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Enteny Magic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Enteny Magic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!