Hardsoul boeken?

hardsoul boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hardsoul boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hardsoul

Hardsoul is hét duo van house music producers én dj’s uit de lage landen en bestaat Rogier (Roog) en Greg van Bueren.

Het duo werd gevormd in 1997 en begon met releasen van mzueik op Soulfuric Recordings, het label van Marc Pomeroy en Brian Tappert. Later kwam het tot een andere release op Soulfuric in 2003, ‘Sweatshop’, voordat de opstap gemaakt werd naar Defected Records’ sublabel ‘ITH Records’. Op dit label werd de track, met vocalen van Ron Caroll, ‘Backtogether’ gereleased in 2003. Deze release kreeg airplay op de mainstream radiozenders en behaalde de #60 positie in de UK Singles chart.

Hardsoul heeft ook tracks geremixt voor Black & White Brothers, Todd Terry, Blaze, Kring Britt en Africanism. In 2004 lanceerden Roog en Greg hun eigen label, Hardsoul Pressings, onder de paraplu van Soulfuric. In 2006 kwam hierop een vervolg in de vorm van een tweede label, R&G Electronics, voor de minder bekende house music producers. Later bundelden Roog en Greg hun krachten voor een knallende live set op het Rockit festival als ‘Hardsoul Live’ en draaide Roog voor Defected @ Pacha in Ibiza en op Ministry in Londen.

Boekingen Hardsoul

2009 begon voor Hardsoul met Defected in the House in Amsterdam. Wat een eer! Alleen de absolute top van de artiesten in het elektronische muziekveld kregen de kans om hun tracks te draaien voor dit ‘heavyweight label’ en Roog en Greg haalden alles uit de kast met exclusieve platen en een hele rits aan eigen, overweldigende en originele producties en remixen.

Greg zijn carriere bloeit met optredens door heel Nederland en een groeiend aantal aanvragen voor top dance festivals. Andere hoogtepunten van dit jaar warne optredens voor Defected in Tokio voor Roog en een grootst optreden in de RAI in Amsterdam voor beide broers tijdens Dirty Dutch.

En ze zitten niet stil; internationale optredens, remix aanvragen en nieuwe producties zitten non-stop in de pijpleiding bij de broers Roog en Greg van Bueren.

Kom in de stemming

Hardsoul boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hardsoul te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hardsoul wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hardsoul viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hardsoul online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hardsoul boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hardsoul kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hardsoul boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!