HouseQuake boeken?

Housequake-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

HouseQuake boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie HouseQuake

Voordat ze besloten de krachten te bundelen in Housequake waren Rogier van Bueren en Erick Eerdhuijzen ieder voor zich al uitgegroeid tot de absolute top in clubland. Zo eindigden ze bij de Release Dance Awards 2005 als hoogst genoteerde club-dj’s op respectievelijk de achtste (Roog) en tiende (Erick E) plaats.

Boekingen HouseQuake

Erick E, midden jaren ’90 groot geworden in de Amsterdamse RoXY, ging ook nog met de Award voor Beste club-dj naar huis. Vanouds een favoriet bij het vrouwelijk deel van het publiek (tot grote jaloezie van zo ongeveer al zijn collega’s), is hij anno nu populairder dan ooit – mede dankzij zijn top-40 hit ‘Boogie Down’ (2005) en de succesvolle Sneakerz-feesten, waar hij een van de residents is. Roog is op zijn beurt al jaren de populairste house-dj van ons land en vaandeldrager van de pure, onversneden soulful dancegrooves. In 2003 kwam zijn langverwachte internationale doorbraak met de groep Hardsoul (Roog met broer Greg), dankzij de deep soul track ‘Back together’, featuring houselegende Ron Carroll. Inmiddels is Roog vaste dj tijdens de internationale tournees van het Britse Defected-label.

Kom in de stemming

HouseQuake boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om HouseQuake te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u HouseQuake wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met HouseQuake viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u HouseQuake online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

HouseQuake boeken

Dus bent u benieuwd hoe u HouseQuake kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

HouseQuake boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!