M.I.K.E. Push boeken?

Mike-Push-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

M.I.K.E. Push boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie M.I.K.E. Push

De in België geboren en nu in New York gevestigde Mike Dierickx is een producer, remixer en DJ en heeft een groot aantal gedaantes waaronder hij produceerde en remixte, met name als Push!

Boekingen M.I.K.E. Push

MIKE. / Push’s carrièreshoot gooide het dak in 1998 met “Universal Nation” onder zijn Push-gedaante op Bonzai Records, dat verschillende dance-muziekprijzen won, en tot op de dag van vandaag wordt erkend als een van de klassieke dansrecords uit het Trance-tijdperk. Met dit succes in wereldwijde dance charts stond de Belgische dance scene nu stevig op de kaart. Zijn opvolger “Strange World” sloeg flink aan en dit werd gevolgd door een andere enorme release, “The Legacy”, die opnieuw de meeste dance-hitlijsten in heel Europa bereikte en de Britse nationale hitlijsten bereikte op nummer 21. In de loop der jaren ontving Mike verschillende muziek prijzen waaronder beste club singles en beste dance producer, en 6 keer de nationale Top 40 in het Verenigd Koninkrijk. En onlangs werd “Universal Nation” 2 jaar op rij verkozen tot beste Electronic Dance-track aller tijden op Studio Brussel in België!

Push bracht drie albums uit: “From Beyond”, de veelgeprezen “Electric Eclips” en “Global Age”. 2018 belooft een enorm jaar te worden voor Push met de nieuwe komst van ‘Together We Rule The World’!

Kom in de stemming

M.I.K.E. Push boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om M.I.K.E. Push te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u M.I.K.E. Push wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met M.I.K.E. Push viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u M.I.K.E. Push online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

M.I.K.E. Push boeken

Dus bent u benieuwd hoe u M.I.K.E. Push kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

M.I.K.E. Push boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!