Jesse Voorn boeken?

Jesse-Voorn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jesse Voorn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jesse Voorn

Jesse werd geboren in 1975 in Zuid-Holland en werd vanaf zijn vroege jeugd besmet met het muziekvirus. Zijn beide ouders waren klassiek geschoolde muzikanten en hij volgde dat op door pianolessen te nemen. Als tiener pakte hij eind jaren 80 hiphop- en rockmuziek op en ging hij voor een ander soort muziek. Dat was totdat hij begin jaren 90 dansmuziek ontdekte. Hij begon te feesten en verloor zichzelf in de clubscene. Maar dansen was niet genoeg: hij wilde de mensen laten dansen. Daarom kocht hij zijn eerste platen, van vroege hiphop tot old school acid, techno en drum ’n bass en begon hij te draaien, voornamelijk op kleine feestjes van vrienden. In 1994 produceerde hij voor de lol een paar house-tracks met twee vrienden, die goed werden ontvangen maar nooit werden uitgebracht.

Combinatie van energieke stijlen

Na een tijdje ronddwalen kwam Jesse Voorn in Amsterdam terecht, waar zijn carrière als dj een vlucht nam. Door de jaren heen ontwikkelde hij een brede muzieksmaak die door het publiek hartelijk werd verwelkomd. Omdat hij het echt haat om zich te beperken tot een bepaalde muziekstijl, pakt hij stukken van verschillende soorten muziek die hem in de loop der jaren hebben beïnvloed. Waarom slechts één genre spelen als er zoveel is? Moe van de eentonige dansmuziek, bedacht hij een unieke mix van stijlen en creëerde hij een gloednieuw en energieke sound met een eclectische mix van electro, house, rock, breakbeats en techno die de dansvloer echt rockt. Hij brengt de menigte in beweging: hij noemt het gewoon electronicpoprockdance. Er is echter één ding dat zijn trashy house beats gemeen hebben, ze zijn funky as hell. Deze dj is een echte publiekstrekker en draait zeker voor zijn publiek. Maar hij geeft ze ook graag iets om te onthouden, en hij bereikt dit met een uitstekende platenkeuze, waarbij hij zowel bekende als minder bekende deuntjes combineert in zijn energieke mixstijl.

Boekingen Jesse Voorn

En de laatste tijd gaat zijn naam overal. De dj rockt alle dansvloeren van Nederlands bekendste clubs en dansevenementen, zoals Dance Valley, met een opbeurende mix van muzikale elementen. No nonsense, gewoon goede muziek. Daarnaast is Jesse ambassadeur van Dance4Life, een wereldwijd opererende organisatie die mensen bewust maakt van de problemen rondom aids en hiv. Hij werd ook genomineerd voor Beste Talent 2006. En Jesse begon weer wat te produceren en momenteel werkt hij aan een aantal nieuwe tracks. Jesse deelde de decks met bekende artiesten als Don Diablo, Laidback Luke, Kevin Saunderson, James Zabiela, Mylo, Sharam Jey, Krafty Kuts, Derrick May, Futureshock, Stanton Warriors en 16 Bit Lolitas.

Kom in de stemming

Jesse Voorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jesse Voorn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jesse Voorn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jesse Voorn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jesse Voorn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jesse Voorn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jesse Voorn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jesse Voorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!