Green Tree boeken?

Green-Tree-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Green Tree boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Green Tree

GREEN TREE (Danny Groenenboom) is een dj / producer uit Rotterdam, Nederland. Na bijna een decennium de wereld rond te hebben gereisd als duo (Dirtcaps) en te hebben gespeeld op belangrijke festivals zoals Tomorrowland, Tomorrowworld, Defqon1, Mysteryland, Looptopia en Sensation White, is het tijd om zijn vleugels uit te slaan en een nieuw solo-avontuur te beginnen als Green Tree .

Boekingen Green Tree

Nieuwe naam, nieuw geluid, Green Tree is een blijvertje. Met releases op Heldeep / Spinnin ’in het verschiet ziet de toekomst er rooskleurig uit voor dit ervaren talent, dat in het verleden platen produceerde voor / met Gucci Mane, Borgore, Laidback Luke & Yellow Claw. Green Tree is ook de oprichter en eigenaar van KLASH Records. Een onafhankelijk label dat een platform biedt voor kwaliteitsmuziek voor producers over de hele wereld.

Bass gedreven house Sound

2019 wordt de aftrap van het Green Tree-project. Met een door Bass gedreven house Sound is hij klaar om de wereld te veroveren op zijn eigen eisen.

Kom in de stemming

Green Tree boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Green Tree te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Green Tree wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Green Tree viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Green Tree online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Green Tree boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Green Tree kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Green Tree boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!