Bart B More boeken?

Bart-B-More-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bart B More boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bart B More

Denk aan de nieuwste rage in de internationale house-scene en er komt maar één naam in je op: Bart B. More. Na de massale internationale steun voor “So It Goes” en Bart’s “Freak” remix voor Sandy Rivera (beide gekroond tot “Essential New Tune” door Pete Tong!), Lijkt het geroezemoes met de minuut te groeien! En overal waar zijn naam opduikt, is dansvloeropenheid gegarandeerd.

Zeer succesvolle remixen

Door zijn liefde voor beat-gedreven, Looped technomuziek te combineren met big room house en electro, heeft Bart een verfrissend nieuw cross-over geluid weten te creëren. Met als resultaat zeer succesvolle remixen als ‘Touch Me’ van Chocolate Puma (Beatport nr. 1!), ‘Freak’ van Sandy Rivera (Pete Tong Essential New Tune) en ‘Walking Down The Street’ van Ron Carroll. Om nog maar te zwijgen van origineel materiaal als ‘Make Some Noise’, ‘Killing It’ en ‘Finaly’ tegen Oliver Twizt, dat Beatport’s nr. 2 kaartpositie!

Boekingen Bart B More

Met het leveren van (Nederlandse) Dope-beats op dansvloeren van Miami tot Middlesborough, Parijs tot Praag en Sydney tot Amsterdam, weet Bart een publiek te winnen. Secure Recordings, Bart’s eigen imprint, draait op volle toeren met succesvolle releases en labelnights. Met aankomende releases, remixen en wereldwijde ondersteuning van onder meer Laidback Luke, Diplo, Crookers, Switch, Roger Sanchez, Erick Morillo, Tiesto en Armin van Buren, kunnen we echt zeggen dat Bart daar is, precies waar hij zou moeten zijn.

Kom in de stemming

Bart B More boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bart B More te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bart B More wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bart B More viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bart B More online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bart B More boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bart B More kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bart B More boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!