Jochen Miller boeken?

Jochen-Miller-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jochen Miller boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jochen Miller

Jochen van der Steijn, geboren in het Nederlandse Mill, begon zijn carrière onder de naam DJ Jochen. In 2003 veranderde hij zijn artiestennaam in Jochen Miller. De jonge deejay / producer wist al zijn eigen herkenbare geluid te creëren, dat kan worden omschreven als tech-trance: energiek, opbeurend en van hoge kwaliteit. Gekenmerkt door up-tempo krachtige melodieën, weinig breaks en constant pompende baslijnen. De charismatische Jochen Miller is gevuld met passie voor muziek en klaar om de top te halen.

Boekingen Jochen Miller

In zijn vroege tienerjaren ontwikkelde Jochen zijn interesse in dansmuziek. Het gelukkige feit dat zijn vader een discotheek had, gaf hem de kans om te oefenen op zijn mengvaardigheid. Daar werd hij deejay op 16-jarige leeftijd, gevolgd door een residentie bij club Zino’s (Tilburg, Nederland) toen hij 18 was. In 1999 bereikte hij de finale van de Nederlandse Mixkampioenschappen voor Dance Valley, waar hij opviel van de rest vanwege zijn Scratchkills en mixen met drie draaitafels. Deejaying op afterparties in de Lexion (Westzaan, Nederland) was niet alleen geweldig, maar ook leerzaam. Sinds 2001 begon zijn beruchte residentie bij The Matrixx (Nijmegen, Nederland). ‘De verrassing van het jaar’ noemde het Nederlandse ID&T Magazine hem, bij de eerste editie van de Nederlandse dansprijzen in 2003. De twee volgende edities hielden hem op een stabiele 13e plaats, met slechts 4 internationale trance DJ’s boven hem gerangschikt, dus Jochen Miller blijft rondhangen om zijn positie in de voorhoede van dansmuziek te versterken.

Kom in de stemming

Jochen Miller boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jochen Miller te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jochen Miller wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jochen Miller viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jochen Miller online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jochen Miller boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jochen Miller kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jochen Miller boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!