Cor Fijneman boeken?

Cor Fijneman boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Cor Fijneman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cor Fijneman

Cor Fijneman, de 32-jarige deejay / producer uit Nederland is tegenwoordig een vaste naam in de wereldwijde dansgemeenschap. Hij draait over de hele wereld waar hij zeer energieke sets speelt die hij net zo leuk vindt als de clubbezoekers zelf.

Tiësto In Concert

Qua productie is Cor ook een om naar te kijken. De single die alle aandacht naar Cor richtte, was een van zijn eerste singles, ‘Venus (Meant To Be Your Lover)’. Deze single was het thema van het illustere en eerste Tiësto In Concert-evenement, 10 mei 2003.

Eerste officiële artiestenalbum

In het voorjaar van 2005 verscheen het eerste officiële artiestenalbum van Cor Fijneman; ‘Monoloog’. Het werd uitgebracht op het eigen label van Cor, Black Hole Recordings: ‘Outstanding’. Dit album werd zeer goed ontvangen en bewees dat Cor op een zeer diverse manier kon produceren.

Release Jaguar

In 2007 produceerde Cor het nummer ‘Jaguar’, gebaseerd op de oude Detroit-klassieker ‘Knights of the Jaguar’ op Spinnin ’Records. Deze track werd de hele zomer gedraaid door DJ’s als Ferry Corsten, Sander Van Doorn, TiÎsto en ‘King of Progressive’ Sasha.

The White Socrates

‘The White Socrates’, zorgde voor veel opschudding onder veel DJ’s en werd uiteindelijk in september 2008 uitgebracht op het High Contrasts-label ‘Nu Breed’.

Enorme hoeveelheid releases en remixen

In 2009 bracht Cor al een enorme hoeveelheid releases en remixen uit. Deze werden allemaal opgepikt door de grotere namen in de scene zoals: Tiësto, Armin Van Buuren, Sander Van Doorn en zijn single 4 minutes 2 late was te zien op Robbie Rivera’s Juicy Ibiza-compilatie. Ook maakte hij het officiële anthem voor het grote trance-feest Serenity dat op 9 mei werd gehouden. Ook maakte hij voor dit feest een mixcompilatie.

Boekingen Cor Fijneman

In 2010 gaat Cor Fijneman in de studio aan de slag met Johan Gielen, na succesvolle remixen werken ze samen aan een aantal bijzondere tracks. Pas op voor Cor Fijneman, want als Cor begint te spelen, stoppen je voeten pas als de laatste tel zakt.

Kom in de stemming

Cor Fijneman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cor Fijneman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cor Fijneman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cor Fijneman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cor Fijneman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cor Fijneman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cor Fijneman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cor Fijneman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!