Ruben de Ronde boeken?

Ruben-de-Ronde-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ruben de Ronde boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruben de Ronde

Ruben De Ronde behoudt zijn vooruitstrevende, trance en relaxte geest in overdrive, waarbij hij een kenmerkend muzikaal evenwicht treft. Met een sound in alles wat hij overtreft, neemt de Nederlander zijn studio mee naar de drukte van festivals en toert met A State Of Trance en Armin Van Buuren de wereld rond. DJ, producer en labeleigenaar, Ruben heeft alles gedekt, waardoor zijn genre-spectrum altijd naar een hoger niveau wordt getild.

A State Of Trance

Zijn wereldwijde erkenning heeft de dansvloeren van de ASOT-wereld aangetast die hij met solo-inspanningen begint, terwijl hij samenwerkt met veelgeprezen artiesten als Tenishia en de Oekraïense ster Aelyn. Platen uitbrengen met Danny Chen zag ‘Bright’, de samenwerking met Rodg vierde ‘Remain Different’ en ‘For Granted’ volgde in 2013. Daarna volgde remixen voor Alex M.O.R.P.H en Above & Beyond, zijn studio rust nauwelijks. Een mijlpaal op zich, het soundscape-album ‘From Sao Paulo To Sofia’ is van de ASOT600-tour gegaan naar de handen van Hardwell, waar het te zien was in de I Am Hardwell-tour, terwijl het ook schitterde in de documentaire van de landgenoot. Stemachtig, Ruben’s track ‘Stoer’ kwam in handen van Joris Voorn’s Rejected Records, waar het de door technologie gedreven artiest de ingang zag omarmen.

Boekingen Ruben de Ronde

Wanneer hij niet in de studio is domineert hij spots op Dance Valley, het hoofdpodium van Nature One, Kazantip en Sao Paolo, en een half miljoen mensen die hij verwelkt in het nieuwe jaar van Hanoi. Als trance-recensent van DJ Mag in Nederland en gekroond baas van ‘Sound of Holland’-draait hij wekelijkse radiosessies op Afterhours FM en Sirius XM, en zet hij ook stevig in op’ Tomorrowland Radio ‘in de zomer van 2013.

Remixeditie van ‘From Sao Paolo To Sofia’

Met een aankomende remixeditie van ‘From Sao Paolo To Sofia’ en een reeks dansvloerproducten is Ruben De Ronde niet lang in Nederland voordat hij aan zijn volgende push door de kosmos van elektronische muziek begint.

Kom in de stemming

Ruben de Ronde boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruben de Ronde te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruben de Ronde wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruben de Ronde viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruben de Ronde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruben de Ronde boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruben de Ronde kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruben de Ronde boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!