Magnificence boeken?

Magnificience-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Magnificence boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Magnificence

De eindeloze veelzijdigheid van muziek komt in de vorm van het Nederlandse DJ-duo Magnificence die het geluid van progressieve house zoals we die nu kennen veranderen. Of ze nu thuis in Nederland produceren of met artiesten in een studio in Miami werken, deze twee serveren een schijnbaar eindeloze stroom van gastmixen, remixen en bootlegs die overal de aandacht trekken van toptalent.

Ze zitten stroomversnelling

Hun geluid is zo divers als het maar kan zijn, variërend van tribalzang gesampled op hun remix van Mory Kante’s “I Wouli Ka Don Ke” tot Deephouse in hun gezamenlijke remix met Jaz von D voor Ace Wilder’s “Busy Doin ‘Nothin”. Dit duo zit in een stroomversnelling voor groot succes.

Boekingen Magnificence

Hun Spinnin ‘Records-debuut met Thomas Newson “Blackwolf” trekt ook de aandacht van het publiek met meer dan 100.000 Soundcloud-streams binnen enkele dagen na de release. Deze track is al te zien geweest in de BBC Radio 1 Residency-show van Martin Garrix, evenals Afrojack, en de radioshow van Sander van Doorn en de track kreeg directe steun van dj’s als Hardwell en Avicii. Met meerdere aankomende samenwerkingen met de in Miami gevestigde producers The Runners, die met grote namen als Rihanna en Usher hebben gewerkt, hun nieuwe release “Blizzard” op Protocol Recordings, Nicky Romero’s label en tal van optredens die eraan komen, zorgt dit duo ervoor dat 2014 prachtig gaat worden.

Kom in de stemming

Magnificence boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Magnificence te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Magnificence wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Magnificence viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Magnificence online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Magnificence boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Magnificence kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Magnificence boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!