TOM & JAME boeken?

tom jame boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

TOM & JAME boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie TOM & JAME

Het producer-en DJ-duo TOM & JAME is een team om nooit te vergeten. Met hun fulltime toewijding en verslaving aan muziek zijn ze al uitgegroeid tot een gevestigde DJ-act die over de hele wereld optreedt. Hun dj-sets in clubs en festivals zijn op veler verzoek. Van Bootshaus tot Skygarden en van Parookaville tot Tomorrowland, Tom & Jame rocken elke show.

Met succesvolle releases op Revealed Recordings, Spinnin ’Records, Hexagon, Wall Recordings, Armada, Skink, Maxximize en vele anderen, hebben Tom & Jame een trouwe schare fans opgebouwd. Ook hebben de grootste artiesten ter wereld Tom & Jame gevraagd om officiële remixen, zoals Martin Garrix, Afrojack, David Guetta en Showtek.

Boekingen TOM & JAME

Om een lang verhaal kort te maken, hun geluid blijft groeien in aantal fans. Tom & Jame is een energieke DJ-act die niet alleen de hardcore fanbase zal vermaken, maar ook elk publiek zal veroveren waarvoor ze spelen.

Kom in de stemming

TOM & JAME boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om TOM & JAME te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u TOM & JAME wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met TOM & JAME viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u TOM & JAME online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

TOM & JAME boeken

Dus bent u benieuwd hoe u TOM & JAME kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

TOM & JAME boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!