Sheila Timmerman boeken?

sheila timmerman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Sheila Timmerman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sheila Timmerman

Sheila Timmerman boeken voor uw evenement? Op heerlijk easy listening niveau zichzelf begeleidend op piano en gitaar zingt Sheila Timmerman de allergrootste hits. Puur, live en prachtig!

Veelzijdigheid is het belangrijkste kenmerk. Sheila Timmerman zingt terwijl ze zichzelf begeleidt, puur op de achtergrond. Ze wisselt de piano met het grootste gemak in voor de gitaar. Op heerlijke easy listening niveau puur, live en prachtig! Mede door de flexibele stem van Sheila en haar brede interesse, is zij in staat vrijwel ieder genre te spelen. Dit maakt dat zij dé sfeer kan creëren, die u nodig heeft om elk soort samenzijn, tot een heel mooi, bijzonder, intiem, gezellig moment of herinnering te maken. Sheila heeft repertoire vanaf de jaren 70 tot de grootste hits van nu. Enige uitzondering is Nederlandstalig/schlager repertoire.

Sheila Timmerman is te boeken voor:

 • Huiskamerconcert
 • Tuinfeest
 • Opening / Gala / VIP-avond et cetera
 • Open dag monumenten / landhuizen et cetera
 • Trouwdag (ceremonie, diner)
 • Diner
 • Wijnproeverijen

Boekingen Sheila Timmerman

Er zijn vele momenten denkbaar waarbij het zeer gewenst is dat er heerlijke, vaak herkenbare en ‘helemaal echte’ muziek gemaakt wordt. Dat zijn momenten die u met een gerust hart aan Sheila kan overlaten. Sheila werkt met een zeer compacte geluidsset en licht evenals een stagepiano en semi-akoestische gitaar.

Sheila kan enkele bijzondere songs komen brengen op een belangrijk gebeuren, of juist avondvullend achtergrondmuziek verzorgen. Qua ruimte is een podium of plek van ongeveer 2 x 3 meter (minimaal) voldoende.

Kom in de stemming

Sheila Timmerman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sheila Timmerman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sheila Timmerman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sheila Timmerman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sheila Timmerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sheila Timmerman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sheila Timmerman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sheila Timmerman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!