The Equals boeken?

the equals boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Equals boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Equals

The Equals, een energieke combo uit Oost-Londen, bracht maximale R&B in evenwicht met veel pop, plus een paar knipoogjes naar de West-Indische achtergrond van zanger Eddy Grant. Grant, geboren in Brits Guyana, verhuisde op 12-jarige leeftijd met zijn gezin naar Engeland en vestigde zich in een gemeentehuis genaamd Hornsey Rise in het noordoosten van Londen. Vier jaar later vormde hij de Equals met klasgenoten Lincoln Gordon (gitaar), zijn tweelingbroer Dervin Gordon (oorspronkelijk de zanger), Pat Lloyd (gitaar en daarna bas) en drummer John Hall. De band begon met optredens in Londen, een geweldig publiek met hun schijnbaar grenzeloze energie en een aparte stijl die pop, blues en R&B combineert met elementen van ska en bluebeat.

Boekingen The Equals

In 1965 begonnen The Equals ook met optredens in Europa en brachten ze hun eerste single uit op President Records. Hoewel “Hold Me Closer” niet optrad in de hitlijsten, begonnen dj’s de keerzijde te spelen en tegen 1967 stond “Baby, Come Back” bovenaan de hitlijsten in Duitsland en Nederland. Een jaar later sloeg de single ook nummer één in Groot-Brittanië en deed hij de hitlijsten in Amerika goed. Daaropvolgende singles misten echter de onmiddellijke punch van ‘Baby, Come Back’, en The Equals landden nog maar twee top-10 hits: ‘Viva Bobby Joe’ en ‘Black Skin Blue Eyed Boys’, de laatste en toepasselijke berichttrack van een van de weinig raciaal gemengde bands van het tijdperk.

Kom in de stemming

The Equals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Equals te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Equals wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Equals viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Equals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Equals boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Equals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Equals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!