Thomas Newson boeken?

Thomas-Newson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Thomas Newson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thomas Newson

Het 19-jarige Nederlandse wonderkind Thomas Newson lijkt de droom te leven. Hij ontving niet alleen ongelooflijke steun van onder meer Hardwell, Avicii, Tiesto, W&W, Afrojack en vele anderen, maar heeft ook de jonge artiest eind 2013 twee geweldige platen uitgebracht die tegelijkertijd de top 10 van Beatport bereikten. Een prestatie die nooit eerder bereikt door iemand die zo jong is. ‘Flute’, zijn samenwerking met New World Sound, kreeg wereldwijd enorm veel radio-uitzendingen en werd geprezen om zijn innovatieve integratie van de fluit in dansmuziek.

Premiére tijdens Tomorrowland

Zijn laatste release, ‘Pallaroid’, is geen uitzondering op de kwaliteitsmuziek waar Thomas bekend om staat. Oorspronkelijk werd aangenomen dat het een onuitgebrachte Hardwell-track was, ‘Pallaroid’ was een van de meest besproken ID’s deze zomer na de première door de nummer 1 DJ van de wereld zelf tijdens Tomorrowland. Billboard’s Code bekroonde het als het beste moment van Tomorrowland.

Boekingen Thomas Newson

De vaste lijn van aankomende releases op labels als Musical Freedom en Armada laten zien dat dit ongelooflijke talent, dat opnieuw uit Nederland komt, meer dan klaar is om grenzen te verleggen en elektronische dansmuziek te creëren en te innoveren in de meest heldere zin van het woord.

Kom in de stemming

Thomas Newson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Newson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Newson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thomas Newson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thomas Newson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Newson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thomas Newson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thomas Newson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!