Watermät boeken?

watermat boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Watermät boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Watermät

Dansmuziek is nooit meer hetzelfde geweest sinds de opkomst van de Franse artiest Watermät. Hij komt op als een underdog, hoewel niet een complete nieuweling, maar hij heeft de scène nu op zijn kop gezet met zijn volledig originele geluid.

De Franse DJ / Producer Laurent Arriau heeft in het verleden al tracks gecomponeerd voor verschillende artiesten, voordat hij zijn eigen tracks uitbracht. In het najaar van 2013 besloot hij dat het zijn tijd was om zelf het podium te betreden en zijn liefde voor dansmuziek met de wereld te delen.

Zijn eerste in eigen beheer uitgebrachte EP “Sparks”, inclusief de tracks ‘Sparks’ en ‘Something About You’, kwam uit in december 2013. Daarna begon het geroezemoes rond Watermät te rollen en nam Spinnin ‘Records de kans om hem te contracteren voor zijn volgende track ‘Bullit’ op hun Deep imprint in februari 2014.

En de rest, zoals ze zeggen, was geschiedenis. ‘Bullit’ werd uitgebracht met lovende kritieken op Spinnin’in mei 2014. Dankzij de enorme steun van de grootste dj’s in de scene die de track in hun set hadden opgenomen, was het een enorme hit op de Miami Music Week, met de nummer 1 op de DMC. buzz chart terwijl Pete Tong de track koos als “Essential New Tune of the Week” in zijn BBC Radio-show.

Boekingen Watermät

‘Bullit’ werd al snel een wereldwijde hit, werd zowel op dansvloeren als op de radio gedraaid, met een piek in hitlijsten in verschillende landen, de video is inmiddels meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube.

Met ‘Bullit’s hoogst originele geluid werd Watermät een van de populairste nieuwe namen die er zijn. Dit werd voortgezet met zijn singles ‘Frequency’ (een samenwerking met TAI), ‘Portland’ (naast Moguai) en ‘All My Love’ uit 2015, allemaal gedraaid door de grootste dj’s die er zijn, variërend van mainstage-helden als Tiësto, Calvin Harris tot (deep) house smaakmakers als The Magician en Martin Solveig.

Terwijl zijn tracks miljoenen toneelstukken van over de hele wereld genereren, wordt zijn muziek geprezen om zijn eigenzinnige geluid, dat een grote aantrekkingskracht combineert met coole, hedendaagse housemuziek. Het is een op zichzelf staand geluid, nergens mee te vergelijken, en het heeft Watermät tot grote hoogten gebracht. Verwacht binnenkort meer van deze geweldige artiest!

Kom in de stemming

Watermät boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Watermät te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Watermät wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Watermät viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Watermät online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Watermät boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Watermät kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Watermät boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!