Yuri van Gelder boeken?

yuri van gelder boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Yuri van Gelder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Yuri van Gelder

Yuri van Gelder begon al op jonge leeftijd met turnen. Als vijfjarig jongetje hing hij al in de ringen en boekte hiermee later groten successen. Yuri ging van regionale prijzen naar de winst op de Nederlandse kampioenschappen.

Het begon allemaal bij de turnhal ‘Kunst & Kracht’ in Waalwijk, maar al snel werd dit complex te klein voor hem. Hij moest gaan trainen op grotere turnaccommodaties in het land. Op zijn 15e verhuist Yuri naar Rotterdam om te studeren en nog intensiever te trainen. Na zijn studie besloot Yuri in 2005 bij defensie te gaan werken. Hier kwam hij later in de defensie Topsport Selectie.

Boekingen Yuri van Gelder

De periode in de Topsport Selectie heeft Yuri erg goed gedaan. In 2005 werd hij niet alleen Europees kampioen in de ringen, maar pakte ook gelijk de wereldtitel. Die Europese titels weet Yuri ook in 2008 en in 2009 binnen te slepen. In die periode weet Yuri ook 25 keer de gouden plak te winnen tijdens de World Cups. Door al deze successen krijgt Yuri al snel de bijnaam ‘Lord Of The Rings’. Tijdens de kwalificatie voor de Olympische Spelen van London 2012 strandt Yuri op het WK in Tokio in de kwalificaties waar een podiumplaats vereist was.

Na het niet deel mogen nemen aan de Olympische Spelen in Londen, richtte hij zich volledig op de Spelen in Rio de Janeiro in 2016 waar hij zich wist te plaatsen voor de finale. In hetzelfde jaar gaf Yuri een spectaculaire show op het bekende festival Lowlands en deed verschillende indrukwekkende shows op bedrijfsfeesten, festivals en tal van andere evenementen.

Kom in de stemming

Yuri van Gelder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Yuri van Gelder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Yuri van Gelder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Yuri van Gelder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Yuri van Gelder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Yuri van Gelder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Yuri van Gelder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Yuri van Gelder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!