Bois Le Duc boeken?

Bois-Le-Duc-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bois Le Duc boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bois Le Duc

Af en toe komt er een DJ of producer langs die onverwacht het publiek weet te triggeren en perfect verschillende gemoedstoestanden samenvoegen door zijn gevoel, reactievermogen en sublieme keuze van record; de uitzonderlijke Bois Le Duc is er een van. Per ongeluk het vak binnengerold, letterlijk opgevoed met muziek die vanuit de kwekerij werd geserveerd.

Festivals en clubs door heel Nederland

Gedurende zijn hele carrière heeft Bois Le Duc opgetreden in clubs, feesten en festivals van groot prestige.De lijst met evenementen waarin hij heeft gespeeld is eindeloos en daar is kwaliteit belangrijker dan aantal stuks. Hij speelde naast Secret Cinema, Marco Lys, ROOG, Rich Wakley, Luuk van Dijk, Dimitri, The Deepshakerz, Erick Eerdhuizen, Kav Verhouzer en Rich Pinder, om er maar een paar te noemen. Van Castle Of Love Festival tot meerdere uitverkochte evenementen in het Klokgebouw Eindhoven, op doorreis Panama Amsterdam, Subsonic Groningen, TivoliVredenburg, Effenaar, Patronaat Haarlem en Beursgebouw Eindhoven. Ondertussen Brabants Verbond, Insider Festival, Parade Open Air, Eindhoven By Day, Jungle Festival, zijn enkele van de vele festivals die hij heeft gespeeld.

Boekingen Bois Le Duc

Zijn zichtbaarheid is toegenomen en zijn producties kregen steeds meer geweldige feedback en steun van collega’s zoals Ferreck Dawn, Luuk van Dijk, ROOG, Rich Wakley, Kav Verhouzer, Martin Ikin, Vanilla Ace, Di Chiara Brothers en nog veel meer.

Kom in de stemming

Bois Le Duc boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bois Le Duc te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bois Le Duc wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bois Le Duc viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bois Le Duc online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bois Le Duc boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bois Le Duc kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bois Le Duc boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!