Daniel van der Zee boeken?

daniel van der zee boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2011)

Daniel van der Zee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Daniel van der Zee

Het leven van Daniel van der Zee wordt gedomineerd door muziek. Niet alleen speelt hij in de band ‘de Softies’ en het muzikantengezelschap ‘Freecoolinsky’. Op het Echnaton probeert hij als muziekleraar de leerlingen enthousiast te maken voor muziek.

“Twee leerlingen hadden Daniel opgegeven voor The Voice of Holland. Dat was ik al vergeten tot ik mijn brievenbus na een langere tijd weer eens leegde. Bleek er een brief in te zitten dat ik een dag later auditie kon komen doen. Flinke stress dus”.

Daniel van der Zee is na Charly Luske de tweede Almeerder die de auditieronde overleefde. “Het is een wedstrijd en nu ik meedeed wilde ik zover mogelijk komen. De laatste acht moest ik halen, maar ik zei toen dolgraag op de ‘Ben Saunders-toer’ te willen gaan.

Boekingen Daniel van der Zee

Daniel is eindelijk geland. Na een lange zweeftocht tussen bands heeft hij eindelijk kleur kunnen bekennen en is hij voor zichzelf begonnen.

Met zijn eerste project “Van het donker naar het licht” heeft hij voor elke 7 jaar van zijn leven een lied geschreven. Met zijn Nederlandstalige songs neemt hij je mee op reis en raakt hij je diep.

Samen met zijn loopstation bootst hij een band na met percussie, achtergrondzang en meerdere gitaarpartijen. Daniel creëert een intieme sfeer en speelt het liefst licht versterkt bij jou in de huiskamer of in kleine cafeetjes.

Kom in de stemming

Daniel van der Zee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Daniel van der Zee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Daniel van der Zee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Daniel van der Zee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Daniel van der Zee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Daniel van der Zee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Daniel van der Zee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Daniel van der Zee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!