Dolf boeken?

Dolf-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dolf boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dolf

Toen ‘Fuck it All Up’ in december 2016 uitkwam, vestigde DOLF zich meteen als een producer van glorieus pakkende bass-tracks die popgevoeligheid en donderslag in gelijke mate bevat. Meer dan 4 miljoen streams en talloze festivalshows later bracht DOLF deze zomer zijn Nighttime EP uit in de Barong Family-imprent. Gevolgd door een gloednieuwe single met “Yellow Claw genaamd” Vertigo “, opende hij hun Los Amsterdam US-tour in het najaar van 2017.

Shows door heel Europa

Na het testen van zijn nieuwe materiaal tijdens de opening voor Yellow Claw in Singapore in het voorjaar, draaide DOLF de hele zomer shows in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Zoveel als de Nighttime EP de zware clubkant van DOLF liet zien, bevatte het nog een goed nummer in de vorm van ‘If I Die’, zijn samenwerking met de Zuid-Koreaanse DJ Soda.

Boekingen Dolf

De Nederlandse DJ / producer is vastbesloten om grote zang, heavy drops en catchy hooks naar de dansvloer te brengen. DOLF sluit 2017 af met zijn eerste shows in Indonesië en Frankrijk en is terug in de studio en werkt zijn nieuwe materiaal af in de studio.

Kom in de stemming

Dolf boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dolf te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dolf wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dolf viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dolf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dolf boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dolf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dolf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!