Maddix boeken?

maddix boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Maddix boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maddix

Maddix een jong kind was, wist zijn omgeving het al. Beïnvloed door zijn familie die percussie, drums en piano speelde, had hij de beste basis die en kind zich maar kan wensen. Met het verstrijken van de jaren werd het heel duidelijk dat zijn jeugd de perfecte substituut was voor een verbluffende carrière die nog moet plaatsvinden.

Hij kwam snel onder de aandacht van vele meesterbreinen in de muziekindustrie met releases op Spinnin’ Records, Armin van Buuren’s Armada-label en natuurlijk Hardwells eigen Revealed Recordings, dat zijn fundament werd en direct aanvoelde als een thuis voor hem. Naarmate er meer muziek uitkwam, raakte de wereld bekend met zijn unieke EDM-geluid dat invloeden van Electro en Bigroom bevat, gecombineerd met scherpe leads en vloer vullende basslijnen. Naarmate hij in de loop van de tijd meer ervaring kreeg, werd hij voor veel artiesten een trendsettende producer. Verbluffende samenwerkingen met Hardwell gecombineerd met shows in Ultra Europa en Parookaville bevestigden dan ook de tier 1 dj’s van de wereld enorme fans zijn van zijn unieke stijl.

Boekingen Maddix

Met talloze nieuwe ideeën, aankomende tours over de hele wereld en een groot aantal inkomende nummers, heeft deze volwassen ster bewezen dat zijn talenten diep geworteld zijn in zijn creatieve geest en dat een dansvloer zonder Maddix’ muziek onmogelijk werd.

Kom in de stemming

Maddix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maddix te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maddix wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maddix viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maddix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maddix boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maddix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maddix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!