Marc Benjamin boeken?

Marc-Benjamin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marc Benjamin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marc Benjamin

Met roots in het land dat meer DJ-talent voortbracht dan alle landen in de wereld samen raakte Marc geïnspireerd en vastbesloten zijn DJ-skills verder en verder te perfectioneren tijdens de vele optredens die hij doet in en buiten Nederland.

Zeer getalenteerde DJ

De passie voor muziek ontstond al op jonge leeftijd dankzij het muzikale gezin waarin Marc opgroeide. Ook zijn zus is een zeer getalenteerde DJ. Marc begon op z’n 16e te draaien als huis-dj bij diverse clubs, en deed zo genoeg ervaring op om een jaar later ook Europa te veroveren, en daarna de rest van de wereld.

Boekingen Marc Benjamin

De grote doorbraak kwam in 2013 met de single Riser. Het succes van deze track leverde Marc veel internationale waardering en bekendheid op.De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Marc: ’s werelds bekende artiesten willen samenwerkingen aangaan en remixes maken. Hij krijgt dan ook een hoop waardering van collega’s als Tiesto, Martin Garrix, David Guetta en Showtek.

Kom in de stemming

Marc Benjamin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marc Benjamin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marc Benjamin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marc Benjamin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marc Benjamin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marc Benjamin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marc Benjamin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marc Benjamin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!