Marcel Woods boeken?

Marcel-Woods-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek / geluid

Marcel Woods boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marcel Woods

Hoewel zijn bekendheid sterk toeneemt , weet de Nederlandse ‘levensgenieter’ Marcel Woods hoe het is om nuchter te blijven. Met een ongeëvenaarde lijst van tracks op zijn naam, weigert Woods herhaling en is hij constant op zoek naar nieuwe sounds. Het is deze houding die hem in dezelfde klasse van de grootste trance-georiënteerde DJ’s van Nederland plaatst. Woods haat het echter om in een hokje geplaatst te worden en denkt altijd buiten de gebaande paden en alleen als iets ‘Raw & Energetic’ is, verdient het het handelsmerk van Marcel Woods.

Boekingen Marcel Woods

Musical Madness is het credo geworden waaronder Marcel de wereld rondvliegt met de wetenschap dat er niet veel dj’s in de buurt zijn die kunnen zeggen dat ze de eer hebben gehad om in één seizoen headliner te zijn op Global Gathering, Mysteryland, Dance Valley en Trance Energy festivals! Daar kwam nog bij dat Marcel in 2008 de eerste DJ ooit was die werd geboekt om te spelen op zowel Sensation White als Black Edition, Nederlands meest beruchte festivals. Hij heeft ook zijn stempel gedrukt op de Britse festivalscene, draaiend op Gatecrasher Summer Sound System, Escape Into The Park, Coloursfest en Sanctuary.

Officiële Trance Energy Anthem

Maar het is niet alleen dj’en, hij produceert ook tracks. Met het officiële Trance Energy Anthem ‘Advanced’ uit 2006, een hit over de hele wereld en de maatstaf voor toekomstige projecten. De opvolger, ‘Monotone’, werd door Pete Tong op BBC Radio 1 uitgeroepen tot een Essential Tune. Terwijl zijn volgende solo ‘Lemon Tree’ een van de grootste nummers van het zomerfestivalseizoen in 2007 werd, sloot Marcel het jaar af op een nieuw hoogtepunt met een begeerde Essential Mix-uitzending voor een miljoenenpubliek op BBC Radio 1.

Wereldwijd succes

Support was ronduit uitgebreid, met A-lijst DJ’s zoals Tiësto, Marco V, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Judge Jules, Eddie Halliwell, Sander Van Doorn hameren Marcel’s producties. Vanwege dit wereldwijde productiesucces is Marcel Woods zo gewild. Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika of Australië, de wereld wil zijn geluiden horen. Van intieme clubs tot een enorm strandevenement in Sao Paolo, Brazilië of Godskitchen Global Gathering in Maleisië, tot Britse clubevenementen zoals Gatecrasher, Gallery, Slinky, Inside Out en Goodgreef, de Nederlander levert keer op keer dikke sets.

Verzamelalbum ‘High Contrast Presents’

Marcel bracht eind 2006 zijn eerste 2-cd verzamelalbum ‘High Contrast Presents…’ uit met een cd die uitsluitend aan zijn eigen producties was gewijd. In 2008 werd hem gevraagd om de officiële cd voor ’s werelds meest prestigieuze Trance-festival te mixen en samen te stellen:’ Trance Energy ‘. Met een hele reeks unieke nummers die vrij uit zijn nieuwe studio stromen, zijn er plannen voor een fris cd-concept “Musical Madness 2008”. In de tussentijd krijgen dansfans een voorproefje van wat er komt met de nieuwe single ‘On Fire’ die in de Buzz-hitlijsten verschijnt voordat ze in het voorjaar van 2008 uitkomen.

Kom in de stemming

Marcel Woods boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marcel Woods te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marcel Woods wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marcel Woods viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marcel Woods online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marcel Woods boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marcel Woods kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marcel Woods boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!