Miss Sugaware boeken?

miss sugaware boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Miss Sugaware boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Miss Sugaware

Miss Sugaware bezit die unieke mix van stijl en vaardigheid. Met 15 jaar ervaring is ze een van de meest toonaangevende vrouwelijke dj’s in de Nederlandse scene. Haar uitstraling en opvallende outfits zorgen ervoor dat haar uiterlijk altijd van topklasse is. Haar muziek is solide en sexy.

Haar roots zijn Japans / Pools en deze unieke combinatie is terug te horen in haar geweldige sets. Ze heeft het talent en de ervaring om te beginnen met diepe en soulvolle housemuziek, die zich uitstrekt tot technische en volwaardige vocalen, met als hoogtepunt knallende BigRoom-geluiden.

Miss Sugaware trad over de hele wereld op, van toeren in Azië, Australië, Europa, Scandinavië tot zeer exclusieve evenementen op Ibiza en Kroatië. Ze is ook een resident deejay voor Izakaya, W Hotel en Momo, waar ze de beste deep house-geluiden geeft.

Boekingen Miss Sugaware

Haar enthousiasme en eclectische stijl en kennis van muziek is de belangrijkste reden dat er ook veel vraag is naar zakelijke evenementen. Ze trad op op grote bedrijfsevenementen voor ABN, Schaap&Citroen, Van Lanschot, Apple, KNVB, Booking.com, Masters Of LXRY om er maar een paar te noemen. Ze werkt graag met live muzikanten tijdens haar sets. Van saxofoon-, viool- en basgitaristen tot zangers. Dit is ook de reden waarom ze vaak wordt gevraagd om tussen sets van bands als Hottown op te treden.

Miss Sugaware is niet alleen een geweldige artiest, ze is ook een producer met verschillende uitgebrachte tracks op “High Bias Records, IAMM MUSIC, Poolside Records en vele anderen. Haar tracks hebben de hogere regionen van hitlijsten op muziekportalen zoals Traxscource en Beatport bereikt. Er staan dit jaar nog meer releases op de planning.

Kom in de stemming

Miss Sugaware boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Miss Sugaware te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Miss Sugaware wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Miss Sugaware viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Miss Sugaware online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Miss Sugaware boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Miss Sugaware kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Miss Sugaware boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!