Pyke Pos boeken?

pyke pos boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pyke Pos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pyke Pos

Sinds zijn auditie bij X-Factor staat het Facebook account van Pyke Pos vol met laaiend enthousiaste berichtjes en is het aantal volgers van zijn Twitter account vertienvoudigd.

Pyke Pos vertolking van Stevie Wonders ‘For once in my life’ heeft de 28-jarige Pyke Pos uit Zaandijk niet onopgemerkt gelaten.

Pyke Pos sloot zich op 15-jarige leeftijd aan bij een groepje jongeren op het Lyceum, die de schoolgangen en aula opfleurden met hun zang. Daar kwam hij er meteen achter dat hij zingen erg leuk vindt. Een aantal jaar later meldde hij zich aan bij zanglerares Jozien van Dorst.

Boekingen Pyke Pos

Pyke Pos werd door haar op sleeptouw genomen waardoor hij de mogelijkheid kreeg om kleine optredens te geven en zo een netwerk van mensen uit de muziekwereld op te bouwen. Pyke betrad de podiumklanken en dat zorgde ervoor dat het balletje is gaan rollen. Sinds die tijd wordt hij regelmatig gevraagd voor optredens in Panama, Club Dauphin en de Comedy Club, allen in Amsterdam.

Kom in de stemming

Pyke Pos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pyke Pos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pyke Pos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pyke Pos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pyke Pos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pyke Pos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pyke Pos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pyke Pos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!