Sam Feldt boeken?

Sam-Feldt-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sam Feldt boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sam Feldt

‘Uplifting’ is zonder twijfel het woord dat de Nederlandse dj, producer, platina verkopende artiest en duurzaamheidspionier Sam Feldt het beste beschrijft. Sam heeft een carrière opgebouwd op basis van zijn uitgesproken feelgood-geluid en heeft al een dubbelalbum en een groot aantal bestverkochte releases op zijn naam staan. Naast zijn muzikale activiteiten heeft hij een platform ontwikkeld – Fangage – voor artiesten om beter in contact te komen met hun fans. Zijn volgende project is het leiden van een beweging die influencers helpt een duurzamere levensstijl aan te nemen, iets terug te geven aan de planeet om hun eigen milieu-impact te verminderen en te compenseren en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Zowel in muziek als in het leven heeft Sam zijn zinnen stevig op de toekomst gericht.

Boekingen Sam Feldt

Het verhaal van Sam Feldt begint al op zeer jonge leeftijd, zo’n twintig jaar geleden. Omdat zijn vader muzikant was en zijn moeder een fervent festivalganger, ging er amper een minuut van Sams vroege leven voorbij zonder muziek op de achtergrond. Of het nu zijn vader was die liedjes zong en schreef of de nieuwste platen die werden gedraaid, Sam was ruimschoots geïnspireerd en meldde zich al snel aan voor muzieklessen. De jongere was echter meer geïnteresseerd in het maken van zijn eigen melodieën dan in het spelen van de liedjes die volgens het curriculum waren voorgeschreven, en het duurde niet lang voordat Sams keyboardsleraar hem de basisprincipes van de productie liet zien. Nog maar een hobby tijdens zijn vroege tienerjaren, zijn productie-inspanningen werden serieus nadat een half jaar durende stage op het Caribische eiland Curaçao hem kennis had laten maken met de tropische house sound. Nadat hij de bijnaam ‘Feldt’ had aangenomen, werd Sam getekend bij Spinnin ’Records en barstte hij uit op de internationale scène.

Kom in de stemming

Sam Feldt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sam Feldt te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sam Feldt wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sam Feldt viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sam Feldt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sam Feldt boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sam Feldt kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sam Feldt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!