Stefan Vilijn boeken?

Stefan-Vilijn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Stefan Vilijn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stefan Vilijn

Stefan Vilijn geboren in Vlaardingen, opgegroeid in Rotterdam (Nederland), is technisch gezegend en zeer bekwaam als DJ / producer. Momenteel is hij actief betrokken bij verschillende grote namen uit de Nederlandse en internationale muziekscene. Bekende artiesten zoals: Franky Rizardo, Gregor Salto, Nelson Freitas, Erick-E, Chico Rose, DJ Disciple, Prok & Fitch, Sam Blans, Chris Moody, Leroy Styles, dit zijn slechts enkele van de namen die Stefan Vilijn heeft samengewerkt met. In de loop der jaren is zijn geluid sterk ontwikkeld en zou je zelfs kunnen zeggen dat hij zijn eigen geluid heeft gecreëerd.

Eerste hitsingle “Jasmin Garden”

In 2010 liet hij zijn eerste hitsingle “Jasmin Garden” vallen op het Dj Disciples-platenlabel Catch 22 Records, en zijn carrière ging echt van de grond. Stefan Vilijn werd een gerespecteerde naam in de partyscene en het duurde niet lang voordat hij zijn eerste stappen zette in de Dj-Booth. 2011 was de echte doorbraak van Stefan Vilijn toen hij besloot samen te werken met William op zijn hitsingle ” Tentacao ”. Dit nummer werd uitgebracht op het platenlabel van Gregor Salto, stond op nummer 1 (voor 5 weken op rij) op de Fun-X Radio Charts, werd genomineerd voor de Capeverdian Music Awards en werd een instant klassieker zoals we nu allemaal weten!

Stefan Vilijn & Friends

Door zijn talenten succesvol te verbeteren, begon Stefan Vilijn op te treden in verschillende clubs en festivals over de hele wereld. Hij werd resident DJ bij succesvolle clubavonden zoals: Sappig, Hufters, Beatlovers, Passie en Latin Lovers! En treedt op in grote clubs zoals: Off Corso (Rotterdam), Escape (Amsterdam), Effenaar (Eindhoven), Monza (Utrecht), Maassilo (Rotterdam) en nog veel meer. In 2012 begon hij zijn eigen succesvolle clubavond genaamd ” Stefan Vilijn & Friends ” in zijn woonplaats Rotterdam. Na vele uitverkochte edities is het duidelijk dat Stefan Vilijn zeker een manier heeft gevonden om de partyscène te veroveren met zijn eigen buitengewone geluid. Dat jaar werd hij zelfs uitgenodigd door het Zweedse House Maffia-lid ‘Axwell’ om de warming-up te doen voor zijn internationale concert in Amsterdam.

Boekingen Stefan Vilijn

In 2012 brak Stefan Vilijn zijn eigen record met zijn eerste Nederlandse nummer ” Offbeat Swag ” met Mc Dirty B en Bryan Dalton. Door housemuziek te combineren met Nederlandse hiphop ontstond een nieuw genre. Dit nummer bereikte de nummer 1 plek op de Fun-X Charts en bleef daar 11 weken achter elkaar. De afgelopen jaren heeft hij zijn muziek uitgebracht op labels als Spinnin Records, G-Rex, Flamingo Records, Be Yourself Music, Flow Records en krijgt hij steun en erkenning van ’s werelds beste dj’s zoals: Dimitri Vegas & Like Mike, GTA, Sam Feldt, EDX, W&W, Quintino, Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano, Kryder, Franky Rizardo, Dj Chuckie en nog veel meer. Als een geweldige DJ en een gerespecteerde producer kan Stefan Vilijn elke clubavond een onvergetelijke draai geven, en met zijn lijst van (aankomende) releases moet je zeker aandacht besteden aan zijn aankomende aanwezigheid!

Kom in de stemming

Stefan Vilijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stefan Vilijn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stefan Vilijn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stefan Vilijn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stefan Vilijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stefan Vilijn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stefan Vilijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stefan Vilijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!