Steve Yocum boeken?

steve yocum boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Steve Yocum boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Steve Yocum

Finalist Voice Senior 2019 voor team Marco Borsato.

Hij werd door zijn ouders aangemoedigd te beginnen met trombone spelen en stelde meteen zijn eigen band samen. Hij ging naar Hartt College of Music met de bedoeling om op Broadway dirigent te worden, maar stopte na twee jaar om fuilltime te werken als een professionele trombonespeler in New York City.

Toen hij in New Orleans werd uitgenodigd om met Mardi Gras te werken, werd hij verliefd op die stad. Hij had vooral in de jaren ’70 als touring-muzikant gewerkt, toen hij in 1980 het aanbod kreeg om op fulltime basis optredens te doen met zanger Banu Gibson in New Orleans.

Boekingen Steve Yocum

In 1985 kreeg hij een baan aangeboden als bandleider bij Walt Disney World Florida. Hij kreeg daar de gelegenheid om zijn band “Uncle Yokes Black Dog Jazz Band” met Disney-collega’s op te richten. Deze band tourde door heel Amerika. Ze traden ook op in Nederland in 1990. Hij verhuisde in 1991 terug naar New Orleans om te werken als leider van zijn eigen band op Bourbon Street tot hij naar Nederland verhuisde.

Sinds 1997 doet hij festivals en concerten als entertainer in heel Europa met af en toe optredens in zijn geadopteerde geboorteplaats New Orleans. In het nastreven van de levenslange droom om een zanger te worden, nam hij in 2019 deel aan The Voice Senior NL en drong hij door tot de finale.

Kom in de stemming

Steve Yocum boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steve Yocum te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steve Yocum wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steve Yocum viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steve Yocum online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steve Yocum boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steve Yocum kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steve Yocum boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!