Viktor & Kobe boeken?

Viktor-&-Kobe-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Viktor en Kobe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Viktor & Kobe

Viktor & Kobe (aka Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) zijn al jaren twee van de bekendste media-personality’s van Vlaanderen. Naast hun tv- en radiowerk braken ze een aantal jaar geleden langs de grote poort door in de Belgische dj-scene. Binnen de kortste keren maakten zij hun debuut op de grotere festivals, zalen en zelfs in het Sportpaleis. Het gaat hard! Honderden uitverkochte venues later zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk: 2023, het jaar van nieuwe muziek, een eigen sound, plus een prestigieuze plek op het beste festival ter wereld Tomorrowland. De singles die uitkomen zijn energieke popsongs, met een herkenbare twist en collabs met grote artiesten uit Nederland en Vlaanderen.

Boekingen Viktor & Kobe

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en passie. Het recept? Enthousiasme, energie en veel hits waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Een eigen stijl waarin ze de perfecte, moderne en dansbare sound brengen. Hits, verpakt in herkenbare mashups. Topentertainment, power en de juiste looks zijn een garantie als zij plaatsnemen achter de decks!

Viktor & Kobe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Viktor en Kobe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Viktor en Kobe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Viktor en Kobe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Viktor en Kobe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Viktor en Kobe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Viktor en Kobe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Viktor en Kobe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!